Review Metrum Acoustics Forte

Metrum Acoustics Forte

En de concurrenten?

Samengevat is de Metrum Acoustics Forte dus een heerlijke versterker met een vrijwel ongekende vloei en souplesse. Maar er zijn er meer. Denk aan diverse modellen van Pass Labs, Moon of wat te denken van AVM? Maar ja… eerlijk is eerlijk: die zijn vaak prijziger. Toch willen we niet zeggen dat dit altijd onterecht is. Pass levert meer vermogen. AVM idem. Moon idem. En sommige speakers zullen dat gewoonweg nodig hebben. Denk aan sommige lastige modellen van Bowers & Wilkins of ATC die graag stroom slurpen. Wellicht komt de Metrum daar wel wat te kort met 50 watt. Komt het toch weer op proberen uit. Maarrrr… vergeet deze Metrum niet mee te nemen in uw vergelijk. Hij komt met twee vingers in de neus mee met de top in versterkerland! En ook nog eens met een interessant prijskaartje.

Gerelateerde berichten

Multitest Multiroom Audio - Meetopstelling (2)

Multitest monitor luidsprekers: 1400 – 2200 euro

En de concurrenten? InhoudAls mensen denken aan luidsprekers, komt vaak het beeld van een vloerstaander boven. Liefst met zo veel mogelijk units. Drieweg… vierweg? Maar wat als u dát budget nu eens zou stoppen in een monitor-speaker. Een bookshelf zoals vele liefhebbers ze ook wel noemen. Al zou het een misdaad zijn deze beauties op […]

Review Teufel RearStation 4

En de concurrenten? InhoudEen versterker die draadloos zijn werk doet? Nou ja: zonder interlink. Dat kan erg interessant zijn voor thuisbioscopen. Immers: het zijn vaak de achterkanalen waar u meters en meters kabel voor moet trekken. Niet handig. Teufel heeft een oplossing: de RearStation 4. 

19 reacties

  1. Forte wint met twee vingers in de neus. Sneller, opener, detailrijker, meer 3D. Maar ja… 2,5 keer zo duur. Dus moet ook. Benchmark is wat droger en strakker dan de AVM’s. Dus dat is meer een kwestie van smaak.

 1. Heb geen enkel probleem met het uitdelen van 5 sterren als het apparaat het verdiend. Bij het roepen dat het de beste is geeft aan dat dit product beter is dan de niet zo lang geleden geteste apparaten die ook 5 sterren hebben gekregen. Dat doet m.i. afbreuk aan deze classificatie. Ik zou het gewoon bij 5 sterren houden en vermelden dat het topklasse is.

 2. Dat het begrip ‘De beste!’ aan devaluatie lijdt is mij langzamerhand duidelijk. Ben net bijgekomen van een eerdere review van de Bryston 4B3 uit oktober 2016 die zo’n beetje de hemel in werd beschreven. Nu blijkbaar weer een overtreffende trap met de Forte ? Komt mij toch iets te veel voorbij om er een waardeoordeel aan vast te binden.

  1. Er zijn gewoon veel prachtige spullen. En die verdienen gewoon 5 sterren. We kunnen heel krampachtig op 4 of 4.5 gaan zitten maar wanneer zouden we dan 5 moeten uitdelen?

   Van ons krijgt een product 5 sterren als we alles vinden kloppen. Prijs, prestaties, plaats in de markt, etc…

   1. Blijven jullie maar vooral gewoon enthousiast want er is inderdaad zoveel mooi en goed spul in de markt. Leuk om te lezen en het is juist mijn reden van het steeds terug komen op jullie site om jullie enthousiaste meningen te lezen en ook jullie eerlijke mening over spulletjes die wat minder zijn voor het geld. Ik verveel me in ieder geval niet met jullie nieuws en reviews.

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Review MOON 390 en 330A

Review MOON 390 en 330A