web analytics

Review Metrum Acoustics Baby Ambre

Prijs: € 499

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
Metrum Acoustics Baby Ambre

Conclusie

Metrum is zijn instaplijn compleet aan het maken met de Baby Ambre. Nu nog een hoofdtelefoonversterker en wellicht een leuk 'mini-versterkertje'... Dan heet Metrum toch écht de droomset voor de beginnende audiofanaat.

De weergavekwaliteiten van de Baby Ambre zijn subliem. Het zit héél dicht tegen de gewone Ambre aan. De vlakken waar de gewone Ambre wint zijn laagpunch, laag-energie en ruimtelijkheid. Zaken die hoorbaar zijn op een mooi transparant systeem. Maar ja: het prijsverschil... significant. En als we kijken naar de concurrentie... 5 sterren en Alpha Approved. Geen twijfel.

Kortom

Inhoud

 

De nieuwe Baby Ambre is écht een ongelooflijk goede deal. Zeker gezien het feit dat u twee Baby Ambre’s kunt aanschaffen plus twee mooie digitale interlinks voor de prijs van één gewone Ambre.

Kijken we naar de concurrentie dan zien we niet heel veel dat muzikaal in de buurt gaat komen. Sonos, Heos, Yamaha… Bluesound… dat zijn spelers met dac. En dus zitten die in een andere klasse.

Auralic? Cambridge? NAIM? Lumin? SoTM? Advance Acoustic ?Er zijn niet zoveel andere merken met een bridge van 500 euro. Interessant product dus!

Gerelateerde berichten

Synology RT1900AC

Video – Eerste indruk Synology RT1900AC router

Kortom InhoudDat Synology NAS-apparaten maakt, weten we al langer. Maar dat ze ook een router maken, weet wellicht niet iedereen. Wij hebben een dummy kunnen zien op Storage Expo. En er zijn natuurlijk de nodige aankondigingen geweest. Nu hebben we hem in huis. Laten we de Synology RT1900AC eens goed bekijken!

Metrum Onyx

Review Metrum Acoustics Onyx

Kortom InhoudWie Alpha Audio een beetje volgt zal vast al eens een review over het Nederlandse bedrijf Metrum Acoustics gelezen hebben. En wie hier vaker komt weet dat we op het Alpha hoofdkantoor spelen met de Pavane en de Ambre. Het is dan ook geen geheim dat wij een boontje hebben voor Metrum Acoustics. Voor […]

6 reacties

  1. En hoe verhoudt zich deze streamer tov een Auralic Mini of bv een Raspberri Pi met een Allo danwel Hifiberry Digi+ Pro kaartje die hun audiosignaal wel via i2S sturen en waarbij je vrij gemakkelijk een betere voeding kan koppelen (bv van Sbooster)?

      1. Hoi Jaap, bedankt voor je reactie. Bij mobieltjes speelt het update beleid/software ondersteuning een belangrijke rol. Wat is jouw ervaring met ROON streamers? Werkt het uit de doos zonder elke keer te hoeven updaten?

Geef een reactie