web analytics

Review Metrum Acoustics Baby Ambre

Metrum Acoustics Baby Ambre

Conclusie

Metrum is zijn instaplijn compleet aan het maken met de Baby Ambre. Nu nog een hoofdtelefoonversterker en wellicht een leuk 'mini-versterkertje'... Dan heet Metrum toch écht de droomset voor de beginnende audiofanaat.

De weergavekwaliteiten van de Baby Ambre zijn subliem. Het zit héél dicht tegen de gewone Ambre aan. De vlakken waar de gewone Ambre wint zijn laagpunch, laag-energie en ruimtelijkheid. Zaken die hoorbaar zijn op een mooi transparant systeem. Maar ja: het prijsverschil... significant. En als we kijken naar de concurrentie... 5 sterren en Alpha Approved. Geen twijfel.

Kortom

Inhoud

 

De nieuwe Baby Ambre is écht een ongelooflijk goede deal. Zeker gezien het feit dat u twee Baby Ambre’s kunt aanschaffen plus twee mooie digitale interlinks voor de prijs van één gewone Ambre.

Kijken we naar de concurrentie dan zien we niet heel veel dat muzikaal in de buurt gaat komen. Sonos, Heos, Yamaha… Bluesound… dat zijn spelers met dac. En dus zitten die in een andere klasse.

Auralic? Cambridge? NAIM? Lumin? SoTM? Advance Acoustic ?Er zijn niet zoveel andere merken met een bridge van 500 euro. Interessant product dus!

Gerelateerde berichten

Lumin D2

Review Lumin D2 streamer

Kortom InhoudDe wereld van digitale audio beweegt snel. Digitaal naar analoog omzetters – dacs – brengen elk jaar weer meer resolutie en verfijning en ook op gebied van streamers zien we talloze vernieuwingen ontstaan. Zowel met hard- als met software. Lumin is een speler die graag een graantje meepikt in die markt. Met de D1 […]

Olive Opus No.4

Kortom Inhoud  In de streaming audio wereld zijn eigenlijk twee kampen: de betaalbare clients voor de ?algemene? liefhebber en de prijzige oplossingen die bedoeld zijn voor audiofielen. Maar is er technisch wel zo veel verschil tussen deze twee werelden?

5 reacties

  1. En hoe verhoudt zich deze streamer tov een Auralic Mini of bv een Raspberri Pi met een Allo danwel Hifiberry Digi+ Pro kaartje die hun audiosignaal wel via i2S sturen en waarbij je vrij gemakkelijk een betere voeding kan koppelen (bv van Sbooster)?

      1. Hoi Jaap, bedankt voor je reactie. Bij mobieltjes speelt het update beleid/software ondersteuning een belangrijke rol. Wat is jouw ervaring met ROON streamers? Werkt het uit de doos zonder elke keer te hoeven updaten?

Geef een reactie