web analytics

Review Merrill Audio Cara voorversterker

Voordelen

 • Snel
 • Open
 • Veelzijdig

Nadelen

 • Alleen maar XLR-ingangen
 • Design is wat... smaakgevoelig
 • Alleen bediening via afstandsbediening
 • Prijs: € 3895

  Bouwkwaliteit
  Inzetbaarheid
  Weergave
  Prijs

  Conclusie

  De volledig gebalanceerde Merrill Audio Cara is een bijzondere verschijning, zoveel is duidelijk. Maar het is vooral een uitstekende voorversterker die weinig of niets toevoegt aan de weergave. Snelheid, transparantie en souplesse kenmerken deze voorversterker. Voeg daarbij de hoge gebruiksvriendelijkheid en de vele functies en je bekomt een erg complete voorversterker. Dochter Cara mag fier zijn.

  Geluid

  De Merrill Audio Cara stuurt de muziek glashelder doorheen de set waardoor het moeilijk is om er een signatuur op te plakken. Snelheid en openheid zijn wel twee kenmerken die opvallen. De Merrill Cara haalde het beste uit onze Benchmark eindversterker en liet onze Metrum Onyx schitteren. Deze transparante voorversterker voegt weinig of niets toe aan de weergave en zo hoort het ook. Met de volledig gebalanceerde Cara als doorgeefluik speelt onze set soepel, snel en met heel veel punch. Heerlijk!

  Voor wie

  Voor wie is de Merrill Audio Cara nu eigenlijk. Wel, dat is simpel. Voor de avontuurlijke klant die eens iets anders wil. Iemand die op zoek is naar een serieuze voorversterker met een aparte uitstraling. Iemand die moeite doet om het product te leren kennen en de filosofie van de ontwerper onderschrijft. Dit is een merk voor fijnproevers die net dat ietsje meer willen en de Merrill Audio Cara levert op alle fronten. Het is een geweldige preamp. Punt.

  Gerelateerde berichten

  AirPulse A200

  Review AirPulse A200 actieve monitor speaker

  Geluid Inhoud 1. Inleiding2. Installatie en set-up3. GeluidReactiesActieve monitors worden steeds populairder. En dat weten fabrikanten ook. Met name het segment tot zo’n 1000 euro is interessant, omdat het 1. geen aderlating is. En 2: er een redelijke kwaliteit haalbaar is voor dat geld. En dat maakt het voor beide doelgroepen interessant. Wij testen de […]

  Audioquest Bedrock

  Geluid Inhoud 1. Inleiding2. Installatie en set-up3. GeluidReactiesDe Audioquest Bedrock hoort bij de Double Quad Helix familie van de luidsprekerkabels. De bedrock is het grote broertje van de Slate, het instapmodel en is het kleine broertje van de Gibraltar, de topkabel in deze serie. Zoals bij veel kabels van Audioquest is ook bij de Bedrock […]

  Geef een reactie