web analytics

Review Merrill Audio Cara voorversterker

Prijs: € 3895

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs

Conclusie

De volledig gebalanceerde Merrill Audio Cara is een bijzondere verschijning, zoveel is duidelijk. Maar het is vooral een uitstekende voorversterker die weinig of niets toevoegt aan de weergave. Snelheid, transparantie en souplesse kenmerken deze voorversterker. Voeg daarbij de hoge gebruiksvriendelijkheid en de vele functies en je bekomt een erg complete voorversterker. Dochter Cara mag fier zijn.

Geluid

De Merrill Audio Cara stuurt de muziek glashelder doorheen de set waardoor het moeilijk is om er een signatuur op te plakken. Snelheid en openheid zijn wel twee kenmerken die opvallen. De Merrill Cara haalde het beste uit onze Benchmark eindversterker en liet onze Metrum Onyx schitteren. Deze transparante voorversterker voegt weinig of niets toe aan de weergave en zo hoort het ook. Met de volledig gebalanceerde Cara als doorgeefluik speelt onze set soepel, snel en met heel veel punch. Heerlijk!

Voor wie

Voor wie is de Merrill Audio Cara nu eigenlijk. Wel, dat is simpel. Voor de avontuurlijke klant die eens iets anders wil. Iemand die op zoek is naar een serieuze voorversterker met een aparte uitstraling. Iemand die moeite doet om het product te leren kennen en de filosofie van de ontwerper onderschrijft. Dit is een merk voor fijnproevers die net dat ietsje meer willen en de Merrill Audio Cara levert op alle fronten. Het is een geweldige preamp. Punt.

Gerelateerde berichten

Bowers Wilkins CM10

Review Bowers & Wilkins CM10 luidspreker

Geluid InhoudBowers heeft met de CM10 de CM-lijn (cinema-lijn) aan de bovenkant aangevuld. De CM10 is niet heel veel groter dan de ‘9’, maar is met 550 euro extra per luidspreker wel een héél stuk duurder. Kan deze nieuwe jongen het prijsverschil waarmaken? 

Sonos S5

Geluid InhoudSonos heeft inmiddels een erg gedegen reputatie opgebouwd als het gaat om streaming audio systemen. Het merk dat in California gevestigd is en zijn design gebaseerd heeft op een opwarmplaat ? dit is geen grap ? heeft nu een ?stand alone? luidspreker gemaakt: de S5. Ideaal voor de slaapkamer, keuken, of bijvoorbeeld studiekamer.

Geef een reactie