web analytics

Review McIntosh MTI100 met Sonus Faber Sonetto III

We zijn aanwezig bij Poulissen in Roermond om een drietal systemen te beluisteren. De eerste hebben we al online gezet. Nu tijd voor de tweede. Een lekker vreemd systeem dat bestaat uit een all-in-one van McIntosh: de MTI100. Deze kost zo’n 8500 euro. Samen met de Sonus Faber Sonetto III en kabels komt u rond de 12.000 euro uit. Maar dan kunt u écht alles: streamen, platen, radio… zeg het maar. 

We hebben veel keuze bij Poulissen. En om nu eens niet iets samen te stellen wat voor de hand ligt, pakken we een vreemde all-in-one. De MTI100 van McIntosh is een platenspeler, versterker, bluetooth streamer én natuurlijk dac. Kortom: u kunt écht alles. De voorversterker is een buizenmodelletje en de eindversterker is een 50-watt klasse D versterker. Geen super krachtpatser, maar met de Sonus Faber Sonetto III komen we een heel eind. Wat een heerlijke set is dit. Plug and Play. Muzikaal, eenvoudig én u krijgt er zelfs een afstandsbediening bij.

Video review MTI100 met Sonetto III

Gerelateerde berichten

Review Restek Mini Amp

We hebben in een ver verleden weleens iets getest van Restek. Dat pakte niet zo goed uit: het klonk goed, maar de beveiliging was wat enthousiast, waardoor we vaak getrakteerd zijn op stilte na een kwartier luid spelen. Als we dus de Mini Amp mono’s aansluiten op onze Lentussen, zijn we wat huiverig. Is het […]

AMI Musik DS5

Review AMI Musik DS5

Soms heb je van die parels. Apparaten die goed ogen, alle inputs bieden die je nodig hebt én wat extra in huis hebben. De AMI Musik DS5 is zo’n parel. Een merk waar we nog nooit van gehoord hadden…! Deste liever introduceren we het bij u. 

Geef een reactie