web analytics

Review Master & Dynamic MH30

Prijs: € 379

Afwerking
Comfort
Sound
Prijs
Master & Dynamic MH30

Conclusie

De Master & Dynamic MH30 is een uitstekend product op gebied van weergave. De sound is in balans met een lichte voorkeur voor punch en energie. We hebben echt genoten van het album Drones van Muse in combinatie met de Sony dac / versterker en deze Master & Dynamic. Lekker energiek, strak en veel 'ballen'.
Het enige punt van kritiek is het comfort. We vinden de MH30 gewoon niet lekker zitten. Te strak. En hij is aan de kleine kant. Kortom: zeker eerst goed proberen voordat u deze aanschaft.

Specificaties Master & Dynamic MH30

Inhoud

Type Master & Dynamic MH30
Materiaal Aluminium, leder, staal
Driver 40mm
Impedantie 32 Ohm
Gewicht 260 gram
Kabels 2. Met en zonder microfoon
Type hoofdtelefoon On-ear
Prijs 379 euro

Gerelateerde berichten

Review Fostex TH900 MK2 hoofdtelefoon

Specificaties Master & Dynamic MH30 InhoudWe schreven het al eerder; hoofdtelefoons zijn niet alleen in aantal en soorten sterk aan het toenemen, ook in kwaliteit (en prijs) zien we steeds meer variatie ontstaan. Een aantal jaar geleden was een hoofdtelefoon van 1.000 euro of meer een bijzonderheid en voorbehouden aan een redelijk vast lijstje merken […]

Review Harman Kardon AE in-ear hoofdtelefoon

Specificaties Master & Dynamic MH30 InhoudWe hebben pas de Harman Kardon CL on-ear hoofdtelefoon getest. Een prima hoofdtelefoon voor liefhebbers van energieke weergave. Nu is het de beurt aan de Harman/Kardon AE in-ears. Meer gericht op de mobiele mens. De iPod, mp3-speler en tablet-liefhebbers. Lekker klein en gemakkelijk aan te sturen. En een stuk goedkoper: […]

3 reacties

  1. De review van de dac vind ik enkel met de zoekfunctie maar niet in de groep van de dacs. Vond de review ook niet in andere groepen. of heb ik niet goed gezocht?

    Groeten

Geef een reactie