web analytics

Review Master & Dynamic MH30

Voordelen

 • Weergave is goed in balans
 • Veel punch en energie
 • Mooi gemaakt

Nadelen

 • Comfort: hij zit erg strak op de oren
 • Klein
 • Prijs: € 379

  Afwerking
  Comfort
  Sound
  Prijs
  Master & Dynamic MH30

  Conclusie

  De Master & Dynamic MH30 is een uitstekend product op gebied van weergave. De sound is in balans met een lichte voorkeur voor punch en energie. We hebben echt genoten van het album Drones van Muse in combinatie met de Sony dac / versterker en deze Master & Dynamic. Lekker energiek, strak en veel 'ballen'.
  Het enige punt van kritiek is het comfort. We vinden de MH30 gewoon niet lekker zitten. Te strak. En hij is aan de kleine kant. Kortom: zeker eerst goed proberen voordat u deze aanschaft.

  Specificaties Master & Dynamic MH30

  Inhoud

  Type Master & Dynamic MH30
  Materiaal Aluminium, leder, staal
  Driver 40mm
  Impedantie 32 Ohm
  Gewicht 260 gram
  Kabels 2. Met en zonder microfoon
  Type hoofdtelefoon On-ear
  Prijs 379 euro

  Gerelateerde berichten

  Teufel Aureol Groove

  Specificaties Master & Dynamic MH30 Inhoud 1. Inleiding2. Comfort3. Metingen 4. Muziek!5. Specificaties Master & Dynamic MH30ReactiesDat Teufel in de luidsprekers zit, is geen geheim meer. Onlangs is Alpha Audio bij het hoofdkantoor in Berlijn op bezoek geweest en heeft daar nieuwe modellen kunnen horen en zien. Ook nieuw is de in-ear hoofdtelefoon. Maar met […]

  DragonFly overzicht

  Review AudioQuest DragonFly DAC

  Specificaties Master & Dynamic MH30 Inhoud 1. Inleiding2. Comfort3. Metingen 4. Muziek!5. Specificaties Master & Dynamic MH30ReactiesNagenoeg iedere desk- of laptop is ermee uitgevoerd; een aparte hoofdtelefoonaansluiting. Door in te pluggen op zo’n 3,5 mm mini-jack uitgang kunt u via een hoofdtelefoon – of een setje (actieve) luidsprekers – genieten van een aardige weergave via […]

  3 reacties

  1. De review van de dac vind ik enkel met de zoekfunctie maar niet in de groep van de dacs. Vond de review ook niet in andere groepen. of heb ik niet goed gezocht?

   Groeten

  Geef een reactie