web analytics

Review Master & Dynamic MH30

Prijs: € 379

Afwerking
Comfort
Sound
Prijs
Master & Dynamic MH30

Muziek!

Genoeg over cijfers en metingen! Hoe klinkt de Master & Dynamic MH30? Amerikaans? Nee… eigenlijk niet. We horen een opvallend neutraal en prettig geluidsbeeld. Prettig in balans met genoeg kick en energie. De timing en de ritmiek is opvallen goed bij deze MH30. Dat geeft het geheel een uitstekend beleving.

Om een voorbeeld te noemen: Reapers van Muse (High-res versie van HD Tracks) is een nummer met een snelle, strakke bass-kick in het begin. Wij horen via onze Sony PHA-3AC hoofdtelefoonversterker een heerlijke drive. Vol met energie en kick. Lekker! Dat zorgt wel voor wat voetjes van de vloer!

Gelukkig kan de MH30 ook goed overweg met vocaal werk. Adele 21 en 25 klinken uitstekend in balans – voor zover dat kan met die opnamekwaliteit – en ook de heerlijk ‘souly’ Joss Stone vloeit prima door de 40mm drivers. We horen daarbij ook ieder pufje en zuchtje zonder enige moeite of het gevoel naar een analytische weergave te luisteren. Knap.

Al met al zit het klankmatig – en meettechnisch – wel goed met deze hoofdtelefoon! Zonder meer een concurrent voor de Bowers, AKG’s en Sennheisers van deze wereld.

Gerelateerde berichten

meze-99-classic-gold

Review Meze 99 Classics Gold

Muziek! InhoudHoofdtelefoons worden steeds meer een stijlobject waarmee u zich onderscheidt van uw soortgenoten. Een headset, op uw oren of nonchalant om uw nek gedrapeerd, is mede bepalend voor uw imago.Hoe komt u dan over met ons testobject: de Meze 99 Classics Gold?

Monster Miles Davis

Muziek! Inhoud  Monster zet zijn muzikantenlijn voort met de legendarische Miles Davis. Een ?tribute? noemt Monster het. De in-ear is voor de ultieme jazzliefhebber en moet zelfs de meest kritische luisteraar bekoren. Het prijskaartje is er ook naar: de adviesprijs van deze limited edition is 500 euro!

3 reacties

  1. De review van de dac vind ik enkel met de zoekfunctie maar niet in de groep van de dacs. Vond de review ook niet in andere groepen. of heb ik niet goed gezocht?

    Groeten

Geef een reactie