web analytics

Review Master & Dynamic MH30

Prijs: € 379

Afwerking
Comfort
Sound
Prijs
Master & Dynamic MH30

Muziek!

Genoeg over cijfers en metingen! Hoe klinkt de Master & Dynamic MH30? Amerikaans? Nee… eigenlijk niet. We horen een opvallend neutraal en prettig geluidsbeeld. Prettig in balans met genoeg kick en energie. De timing en de ritmiek is opvallen goed bij deze MH30. Dat geeft het geheel een uitstekend beleving.

Om een voorbeeld te noemen: Reapers van Muse (High-res versie van HD Tracks) is een nummer met een snelle, strakke bass-kick in het begin. Wij horen via onze Sony PHA-3AC hoofdtelefoonversterker een heerlijke drive. Vol met energie en kick. Lekker! Dat zorgt wel voor wat voetjes van de vloer!

Gelukkig kan de MH30 ook goed overweg met vocaal werk. Adele 21 en 25 klinken uitstekend in balans – voor zover dat kan met die opnamekwaliteit – en ook de heerlijk ‘souly’ Joss Stone vloeit prima door de 40mm drivers. We horen daarbij ook ieder pufje en zuchtje zonder enige moeite of het gevoel naar een analytische weergave te luisteren. Knap.

Al met al zit het klankmatig – en meettechnisch – wel goed met deze hoofdtelefoon! Zonder meer een concurrent voor de Bowers, AKG’s en Sennheisers van deze wereld.

Gerelateerde berichten

Celsus Sound Companion One

Review Celsus Companion One VS Oppo HA-2

Muziek! Inhoud1. Inleiding2. Comfort3. Metingen 4. Muziek!5. Specificaties Master & Dynamic MH30ReactiesSpecificaties Celsus Sound Companion One en Oppo HA-2   Celsus Companion One Oppo HA-2 Inputs Micro-USB Micro-USB, USB-A, analoog 3,5 mm Outputs Headphone Out, Line Out, S/PDIF Headphone Out, Line Out DAC ESS Sabre ES9018K2M ESS Sabre ES9018K2M Wireless receiver Saviaudio BRAVO SA9800Streaming via […]

NuForce BE Free8 in-ears

Video NuForce BE Free8 bluetooth in-ears

Muziek! InhoudCompleet draadloos. Zelfs geen draadje tussen de twee dopjes. Dat geeft heerlijk vrijheid natuurlijk. En het wordt bijna noodzakelijk nu Apple zijn hoofdtelefoon uitgang heeft verwijderd. Ja: via lightning is het nog mogelijk een setje aan te sluiten. Maar goed: feit is ook… bijna niemand wil nog een kabeltje aan zijn hoofdtelefoon. Zijn we […]

3 reacties

  1. De review van de dac vind ik enkel met de zoekfunctie maar niet in de groep van de dacs. Vond de review ook niet in andere groepen. of heb ik niet goed gezocht?

    Groeten

Geef een reactie