web analytics

Review Master & Dynamic MH30

Voordelen

 • Weergave is goed in balans
 • Veel punch en energie
 • Mooi gemaakt

Nadelen

 • Comfort: hij zit erg strak op de oren
 • Klein
 • Prijs: € 379

  Afwerking
  Comfort
  Sound
  Prijs
  Master & Dynamic MH30

  Comfort

  Een hoofdtelefoon moet er goed uit zien, maar moet vooral lekker zitten. En hier hebben we wel een klein probleempje. We vinden de MH30 namelijk niet heel comfortabel. De hoofdtelefoon drukt aardig hard op de oren. En eigenlijk hebben we dat wel vaker met on-ear. Zeker als ze wat strak zitten. De Bowers & Wilkins P3 heeft dat ook een beetje. Kortom: na een uurtje hebben we wat rode oren – ja, alleen door de druk op de oren – en zijn we wel blij dat hij van het hoofd gaat.

  Nu is dit enorm persoonlijk. Dus probeer vooral zelf de pasvorm. En als hij goed zit, zit hij goed. Zo simpel is het dan ook wel weer.

  Een tweede punt wat opvalt, is dat de Master & Dynamic MH30 niet heel groot is. Bij ons staat hij bijna op de grootste stand. En we hebben geen bovengemiddeld groot hoofd. We zijn dus wel bang dat dit model voor mensen met een wat grotere bouw sowieso afvalt.

  Gerelateerde berichten

  iWalk Sound Angle Mini

  Review iWALK Sound Angle Mini

  Comfort Inhoud 1. Inleiding2. Comfort3. Metingen 4. Muziek!5. Specificaties Master & Dynamic MH30ReactiesDe letter ‘i’ in de naam iWALK doet vermoeden dat de producten van dit merk alleen bedoeld zijn voor de ‘i-devices’ van Apple. Echter, het merk iWALK zet ook diverse smartphone- en tabletaccessoires voor andere merken in de markt, waarvan een flink aantal […]

  Sony MDR-1A

  Review Sony MDR-1A

  Comfort Inhoud 1. Inleiding2. Comfort3. Metingen 4. Muziek!5. Specificaties Master & Dynamic MH30ReactiesSony heeft een zeer interessant hoofdtelefoonprogramma. Sinds kort hebben ze ook zogenaamde High Res versies. Wat er nu precies High Res is aan koptelefoons is ons een raadsel, maar we weten wel wat Sony ermee wil zeggen: “Deze koptelefoon kan veel detail weergeven […]

  3 reacties

  1. De review van de dac vind ik enkel met de zoekfunctie maar niet in de groep van de dacs. Vond de review ook niet in andere groepen. of heb ik niet goed gezocht?

   Groeten

  Geef een reactie