web analytics

Review Master & Dynamic MH30

Prijs: € 379

Afwerking
Comfort
Sound
Prijs
Master & Dynamic MH30

Comfort

Een hoofdtelefoon moet er goed uit zien, maar moet vooral lekker zitten. En hier hebben we wel een klein probleempje. We vinden de MH30 namelijk niet heel comfortabel. De hoofdtelefoon drukt aardig hard op de oren. En eigenlijk hebben we dat wel vaker met on-ear. Zeker als ze wat strak zitten. De Bowers & Wilkins P3 heeft dat ook een beetje. Kortom: na een uurtje hebben we wat rode oren – ja, alleen door de druk op de oren – en zijn we wel blij dat hij van het hoofd gaat.

Nu is dit enorm persoonlijk. Dus probeer vooral zelf de pasvorm. En als hij goed zit, zit hij goed. Zo simpel is het dan ook wel weer.

Een tweede punt wat opvalt, is dat de Master & Dynamic MH30 niet heel groot is. Bij ons staat hij bijna op de grootste stand. En we hebben geen bovengemiddeld groot hoofd. We zijn dus wel bang dat dit model voor mensen met een wat grotere bouw sowieso afvalt.

Gerelateerde berichten

Focal Elear Hoofdtelefoon

Review Focal Elear hoofdtelefoon

Comfort InhoudFocal is hard aan de weg aan het timmeren als het gaat om personal audio. Ze hebben een paar nette in-ears, de Utopia en nu ook een betaalbaardere versie van de Utopia: de Focal Elear. Nou ja, betaalbaarder… met 1000 euro is het nog steeds wel een diepteinvestering. Maar goed… is het wat?

Teufel Mute

Review Teufel Mute hoofdtelefoon

Comfort InhoudZouden de duivelse Duitsers van Teufel ons weer verrassen? We zijn nog aan het bijkomen van de indruk die de Ultima 40 Active vloerstaanders achterlieten als we weer een klein doosje uit Berlijn binnen krijgen. De Teufel MUTE. een over-ear hoofdtelefoon met noise cancelling en een prijskaartje van 170 euro. Voor nog eens 30 […]

3 reacties

  1. De review van de dac vind ik enkel met de zoekfunctie maar niet in de groep van de dacs. Vond de review ook niet in andere groepen. of heb ik niet goed gezocht?

    Groeten

Geef een reactie