web analytics

Review Master & Dynamic MH30

Prijs: € 379

Afwerking
Comfort
Sound
Prijs
Master & Dynamic MH30

Comfort

Een hoofdtelefoon moet er goed uit zien, maar moet vooral lekker zitten. En hier hebben we wel een klein probleempje. We vinden de MH30 namelijk niet heel comfortabel. De hoofdtelefoon drukt aardig hard op de oren. En eigenlijk hebben we dat wel vaker met on-ear. Zeker als ze wat strak zitten. De Bowers & Wilkins P3 heeft dat ook een beetje. Kortom: na een uurtje hebben we wat rode oren – ja, alleen door de druk op de oren – en zijn we wel blij dat hij van het hoofd gaat.

Nu is dit enorm persoonlijk. Dus probeer vooral zelf de pasvorm. En als hij goed zit, zit hij goed. Zo simpel is het dan ook wel weer.

Een tweede punt wat opvalt, is dat de Master & Dynamic MH30 niet heel groot is. Bij ons staat hij bijna op de grootste stand. En we hebben geen bovengemiddeld groot hoofd. We zijn dus wel bang dat dit model voor mensen met een wat grotere bouw sowieso afvalt.

Gerelateerde berichten

Sennheiser HD800

Comfort InhoudHet hoofdtelefoon-walhalla. Een no-compromise hoofdtelefoon. ?Crafted for Perfection? in Duitsland met de meest exotische materialen. Dat belooft wat! U moet wel behoorlijk diep in de buidel tasten. Het prijskaartje is namelijk ook vrij exotisch: ?1200.

DragonFly overzicht

Review AudioQuest DragonFly DAC

Comfort InhoudNagenoeg iedere desk- of laptop is ermee uitgevoerd; een aparte hoofdtelefoonaansluiting. Door in te pluggen op zo’n 3,5 mm mini-jack uitgang kunt u via een hoofdtelefoon – of een setje (actieve) luidsprekers – genieten van een aardige weergave via een onboard geluidskaart(je). Bij – het van kabels bekende – AudioQuest zijn ze echter van […]

3 reacties

  1. De review van de dac vind ik enkel met de zoekfunctie maar niet in de groep van de dacs. Vond de review ook niet in andere groepen. of heb ik niet goed gezocht?

    Groeten

Geef een reactie