web analytics

Review Magnus Audio MA-400 eindversterker

Prijs: € 8000

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
Magnus Audio MA-400

Plek in de markt

Waar staat Magnus Audio nu in de markt. Dat is een heel goede vraag. Wij denken aan: Pass Labs, Spectral, Mark Levinson, Jeff Rowland, AVM, Moon…etc. Dat zijn nogal wat merken. Goede merken. Merken die de kneepjes van het vak wel kennen.

En eerlijk is eerlijk: tonaal gezien komt Magnus vrij gemakkelijk mee. Dat is al een prestatie op zich. Maar gezien de geschiedenis van deze jongens ook niet heel verbazingwekkend. Maar toch: op gebied van details vinden we dat ze wel twee steekjes laten vallen. Denk aan de bovenkap. En die op-amp in de signaalweg. In deze prijsklasse en dit marktsegment spelen vele liefhebbers met XLR. En ja… dan presteert deze mastodont dus minder goed. Speelt u single ended? Dan is er geen issue… dat moet ook gezegd.

Gerelateerde berichten

B&WP7Wireless

Review Bowers & Wilkins P7 Wireless

Plek in de markt InhoudWe hebben de Bowers & Wilkins P7 al eerder getest op Alpha-Audio. En wel in 2013. Eind vorig  jaar introduceerde Bowers & Wilkins de P7 Wireless. Over de Bowers & Wilkins P7 waren we al zeer te spreken; zowel  in de metingen als de luistertests scoorde deze hoog. Hoe zit het […]

Geithain RL 940 voorzijde tweeter

Review Geithain RL 940

Plek in de markt InhoudU hoeft zich niet te schamen als u het merk Geithain niet kent. Het is een van origine Duits studiomerk. Het merk maakt uitsluitend luidsprekers. En dan actieve modellen. Wij testen de middelgrote ‘hoge segment’ RL 940.

3 reacties

  1. Leuk om nieuwe merken te zien op Alpha. Single ended hoeft inderdaad geen probleem te zijn. Als het geluid maar goed is. Maar voor die prijs mocht balanced wel in orde zijn geweest. De details zijn er niet. Wel een prachtige versterker. Sowieso.

Geef een reactie