web analytics

Review Magnus Audio MA-400 eindversterker

Prijs: € 8000

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
Magnus Audio MA-400

De set-up

We gebruiken de Magnus in een systeem dat bestaat uit een setje Focal Sopra No1, een Didit d/a-converter, een NAD M50 streamer, een Pass Labs XP10 voorversterker en kabels van AudioQuest (Earth XLR, Oak luidsprekerkabel, NRG1000 netbekabeling en Vodka optische interlink), Grimm (TPM XLR) en Tubulus (Argentus XLR).

De files (FLAC en WAV) komen primair vanaf een Synology DS1515+ (6GB Ram), maar ook een Unraid-server en een Netgear ReadyNAS 314.

Gerelateerde berichten

Denon S-5BD receiver

De set-up InhoudSommige liefhebbers kopen liever geen losse versterker, blu-ray speler, cd-speler, dvd-speler, tuner en processor. Begrijpelijk: het is vaak duurder en neemt veel meer plaats in. Voor de consument die prijs- en plaatsbewust is, heeft Denon een mogelijke oplossing: de S-5BD.  Deze blu-ray receiver beschikt over een 5.1 voor- en eindversterker en alle mogelijke […]

De Wolfgang Air Music is niet mooi... daar zullen we het allemaal over eens zijn.

Review Wolfgang Air Music

De set-up InhoudAls website voor hifi en high-end zijn we ook weleens benieuwd wat er te krijgen is in het budget-segment. Druppelt de techniek van boven voldoende naar beneden, zodat daar ook interessante koopjes te krijgen zijn? We kijken vandaag naar de Wolfgang Air Music van ongeveer 200 euro.

3 reacties

  1. Leuk om nieuwe merken te zien op Alpha. Single ended hoeft inderdaad geen probleem te zijn. Als het geluid maar goed is. Maar voor die prijs mocht balanced wel in orde zijn geweest. De details zijn er niet. Wel een prachtige versterker. Sowieso.

Geef een reactie