Review Lumin D2 streamer

Lumin D2

Conclusie

De Lumin D2 heeft ons positief verrast. De klank is prettig - met een lichte focus op het middengebied - en de weergave soepel. Tevens speelt deze Lumin echt nagenoeg alles. Van high-res tot DSD. En in vele smaakjes. Zelfs MQA en Roon zijn aan boord. En dat voor een prijs van 2149. Heel netjes.

Het enige échte minpunt dat we kunnen vinden is de Android-app. Die moet gewoon beter. Maar goed: dat is software en dus gemakkelijk aan te pakken. Dus kom op, Lumin: maak die app in orde en ga voor 5 sterren!

Specificaties Lumin D2

Lumin D2

 

Soort apparaat Streamer, dac geïntegreerd
Protocol UPnP, Roon. Spotify, Tidal, Qobuz, AirPlay.
Formats PCM / DSD
Maximale samplingrate 32 bit / 384 kHz – DSD 5,6 MHz
Files FLAC, ALAC, WAV, AIFF, MP3, AAC, DoP, DIFF, DSF. Ook MQA
DAC 2 x WM8741GEDS
App Ja, eigen app. Android en iOS
Inputs Ethernet
Outputs 2 x cinc, 2x xlr, bnc digital uit (incl DSD via DoP)
Prijs 2149 euro

 

Gerelateerde berichten

Cocktail Audio X30

Review Cocktail Audio X30

Een digitale streamer, CD-ripper, krachtige versterker, digitale- en FM-tuner, professionele digitale uitgangen, een high end Burr-Brown DAC. En dat alles in één apparaat, voor nog geen duizend euro. Is dat te mooi om waar te zijn?

Synology DS1618-plus

Review Synology DS1618+ NAS

NAS is eng… onnodig… complex en duur. Toch? Nou… daar zijn wij het niet mee eens! NAS is handig, essentieel voor wie veel mediabestanden heeft en juist niet duur als u kijkt naar de abonnementen van online opslag en back-up diensten. Daarbij kunt u veel meer met een NAS dan alleen maar bestanden opslaan. Het […]

Paradigm PW AMP

Video Paradigm PW Amp

We hebben van Paradigm de PW Amp op de redactie gekregen. Een interessant apparaatje waar we al in Canada kennis mee hebben gemaakt. De PW Amp is een streamer op basis van DTS Play-Fi. Een relatief nieuw systeem waar alle fabrikanten mee aan de slag kunnen gaan. Kortom: verwacht meer van dit platform!

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Review Teufel One M streaming speaker

Review Teufel One M streaming speaker