web analytics

Review LG ThinQ WK7

Prijs: € 169

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
LG ThinQ WK7

Conclusie

LG heeft voor de ThinQ WK7 gebruikt gemaakt van Meridian. Geen Onbekende in de Hi-Fi markt. Dat zorgt voor een aangenaam geluidsbeeld. Perfect voor audio bij het diner of juist erna. De LG ThinQ WK7 is ook een spraakgestuurde smart assistent. Met de vele mogelijkheden van Google gaat er een wereld voor ons open. Ondanks dat draadloos vele voordelen heeft, hadden wij alleen graag op de ThinQ WK7 een ethernet poort gezien.

Eindoordeel

Inhoud

LG ThinQ WK7

De LG ThinQ WK7 is een innovatief product wat integratie zal moeten vinden in de Hi-Fi markt. Echter heeft spraakaansturing niet altijd de voorkeur om de speaker aan te sturen. Wel vinden de ondersteuning voor high-res muziek een geweldige aanvulling. Hier heeft LG en stapje voor op Sonos. De audio kwaliteit is goed geschikt voor een avondje na tafelen of een klein feestje. We hadden wel graag een ethernet poort op de ThinQ WK7 gezien. Om de simpele reden dat het WiFi bereik in geen enkel huis optimaal is. Wat belangrijk is om te beseffen is dat de LG ThinQ een Spraak gestuurd Smart assistent is.

Gerelateerde berichten

Edifier R1850DB

Review Edifier R1850DB

Eindoordeel InhoudActieve speakers maken de laatste jaren grote sier. Dit fenomeen uit de professionele audiowereld begint meer en meer zijn weg te vinden naar het reguliere circuit. Denk aan Kef, Kii, Grimm en Dutch & Dutch. In een heel andere prijsklasse hebben we het Chinese Edifier. In onze niet aflatende zoektocht naar goed klinkend audiospul tegen […]

Bluesound

Review Bluesound PowerNode en Vault

Eindoordeel InhoudBluesound is een multiroom streaming audio systeem dat ongeveer een jaar geleden is geïntroduceerd door AudioNord. Een bedrijf waaronder onder meer NAD, Dali en dus Bluesound vallen. Wie voorheen een (betaalbaar) multiroom audiosysteem zocht, kwam bijna automatisch uit bij Sonos. Gaat Bluesound dat veranderen? 

Geef een reactie