web analytics

Review Isotek Titan (EVO3)

Prijs: € 4199

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
Isotek Titan EVO3

Conclusie

Wat een mooi product. Mooi gemaakt en zeer effectief. Het doet precies wat het zegt: rust brengen zonder dynamiekverlies. En eerlijk: we hadden niet verwacht dat het zo veel zou brengen in onze set-up. Kortom: hebt u een mooi systeem en zoekt u nog een extraatje? U weet nu wellicht waar u kunt zoeken!

Voor wie?

Inhoud

Isotek Titan EVO3

Met 4200 euro is de Isotek EVO3 Titan niet het koopje van de eeuw. Geen ‘tweak’ die u even doet. Maar weet dat het zomaar een forse upgrade van uw bestaande systeem kan zijn. Wij zijn stomverbaasd wat dit doet in ons systeem. Het werkt.

Maar moet u dan deze Titan zomaar aanschaffen? Nee. Want het moet in verhouding blijven. Wij draaien in de referentie-ruimte met een kostbaar systeem die het feilloos laat horen. En ook in de werk/tikruimte staat inmiddels een serieus systeem. Maar eerlijk: daar zouden we deze Titan niet overwegen: het is uit verhouding. Daar zou een Isotek Polaris of Isotek Aquarius beter passen.

Daarbij is het sowieso onverstandig filters blind te kopen. Altijd eerst proberen, want het resultaat is bijna niet te voorspellen, aangezien het afhankelijk is van de situatie in uw huis / ruimte en set. We hadden bijvoorbeeld niet het effect op de Bryston kunnen voorspellen: dat gaat ontzettend goed. Maar op de Pass Labs XP-12 totaal niet. En op de Metrum-dac? Tsja… smaak.

 

 


Warning: array_map(): Argument #2 should be an array in /srv/users/alphaaudio/apps/alphaaudio/public/wp-content/themes/alphaaudio/functions.php on line 839

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/alphaaudio/apps/alphaaudio/public/wp-content/themes/alphaaudio/functions.php on line 840

Gerelateerde berichten

Denon DA-300USB

Review Denon DA-300USB

Voor wie? InhoudHigh-res audiostreaming en computeraudio is in rap tempo de markt aan het overnemen. En terecht. Streaming en computeraudio klinkt geweldig, is flexibel op gebied van formaten én kan bijzonder gebruiksvriendelijk zijn, mits goed ingericht en geconfigureerd. We bekijken vandaag de betaalbare oplossing van Denon: de DA-300USB.

4 reacties

 1. Tsja, ik had een reactie gepost, maar die is denk ik met de overstap naar de nieuwe vormgeving verloren gegaan:-(
  In het kort:
  In Nederland liggen alle stroomkabels tot het adres onder de grond! Alleen die hoogspanning ligt bovengronds.
  In het buitenland is dat niet zo. Daar lopen tot aan het adres de 230V kabels bovengronds, vaak langs de gevels. Dat deze als antenne zaken oppikken is niet uit te sluiten.
  Zaken die in huis de boel verstoren. Ik zet de setupbox en de TV gewoon uit. Geen dimmers aan en klaar.
  Scheelt veel geld en gedoe.

Geef een reactie