Review HEOS 3 – Stereo modus

Voordelen

 • Goede weergave
 • Volwaardig stereo met 2 stuks
 • Veel afspeelmogelijkheden

Nadelen

 • Tweede netwerkkabel
 • App is niet logisch
 • Prijs: € 289 per stuk

  Bouwkwaliteit
  Inzetbaarheid
  Prijs
  App
  Weergave
  HEOS 3

  Conclusie

  Met een tweede Heos 3 is de streaming speaker niet meer een rebelse tiener, maar ontpopt hij zich als een volwaardig stereosysteem. Voor veel woonkamers zelfs een goede stap in de richting van Hifi. De opstelling zorgt voor goede beleving van de muziek en is geschikt voor een feestje of juist heerlijk ontspannen muziek luisteren.

  Eindoordeel

  Inhoud

  HEOS 3

  De techniek is bezig met een inhaalslag. Een Denon Heos 3 stereo opstelling die klinkt als een volwaardige stereo set is bizar. Dan hebben ze de Heos 3 ook nog eens volgestopt met allerlei afspeel mogelijkheden, lees DSD. We horen zelfs dat er onderscheid wordt gemaakt in de lage tonen. De geluidkwaliteit is boven verwachting en zou voor veel huiskamers al een stap in de richting van Hifi zijn. Toch zit er ons iets niet lekker en dat heeft voornamelijk met de app te maken. Veel stappen en manier van instellen zijn niet logisch en lopen niet lekker. Hier valt voor Denon de meeste winst te behalen.

  4 reacties

   1. Dank voor de toelichting. Helaas is dat niet positief voor Denon. Want als we ook maar 1 speaker willen gebruiken, dan moeten we starten bij de app. Het is niet een logische stap om vervolgens een knop in te drukken om een stereo paar te maken. Het is gewoon een aandachtspuntje. De audiokwaliteit trouwens niet. Dat is echt dik voor elkaar.

  Geef een antwoord