web analytics

Review Hegel Röst all-in-one

Prijs: € 2495

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
App
Prijs
Hegel Rost

Conclusie

De Hegel Röst is een bijzonder apparaat. De geïntegreerde streamer, dac, pre- en poweramp zijn een heerlijke combinatie. Tevens is dit apparaat IP aan te sturen én Control4 compatible. Dat is fijn voor wie richting Custom Install aan het bewegen is.

De streamer is UPnP en AirPlay. Dat is fijn, maar we missen wel ROON of een degelijke app van Hegel zelf. Dat is al vanaf het begin het geval met Hegel. We zouden 5 sterren overwegen als ze dat nog integreren.

Voor wie?

Inhoud

Voor wie is de Hegel Röst? Simpel: voor wie een eenvoudige totaaloplossing zoekt. Een oplossing zonder fratsen. En een oplossing die niet direct een vermogen kost. De Hegel Röst is vrijwel met iedere speaker te combineren. Zelfs vrij lastige modellen weet deze ‘mini-Hegel’ prima raad mee. Een fijn apparaat met een fijne sound én een prima prijskaartje. Het zou vijf sterren zijn als Hegel ofwel een eigen, goede app heeft met wat services, ofwel kiest voor ROON. Dat maakt het gewoon helemaal af.

Specificaties Hegel Röst

Type apparaat Versterker, streamer, d/a-converter
Inputs 2 x single ended, 1 x XLR, 3 x optisch, 1 x coaxiaal, 1 x USB, 1 x ethernet
Streamer Ja, UPnP, AirPlay
Uitgangen 1 x single ended (variable)
Vermogen 2 x 75 watt, 8 Ohm
Minimale impedantie 2 Ohm
Bediening Afstandbediening, IP, Control4.
Prijs € 2495

Gerelateerde berichten

Kemp SR Plug

Review Kemp SR Plug

Voor wie? InhoudEerder heeft collega Dimitri al de SR Plug getest. Die review leest u hier. Aangezien tweaks veelal anders uitpakken in andere systemen heeft redacteur in kwestie de SR Plug van Kemp ook een paar weken – of maanden – in twee systemen gebruikt. De conclusie? Lees verder.

Quested V2108

Review Quested V2108 monitor speakers

Voor wie? InhoudVeel hifi-merken prijzen hun producten aan met de belofte dat hun apparatuur net zo klinkt als in de studio. Logisch, want dat zou betekenen dat het systeem perfect is: in de studio staat de band. Daar wordt de muziek opgenomen. Dus zo moet het klinken! Quested kan met recht claimen dat het net […]

Geef een reactie