web analytics

Review Final B1 en B3 in-ear hoofdtelefoons

Prijs: € 699 en 499

Bouwkwaliteit
Comfort
Weergave
Prijs
Final Audio B1 en B3

Conclusie

De B-serie van final is voor fijnproevers en voor wie een fraai ogend setje in-ears wenst. Zowel de B1 als B3 zijn onmiskenbaar high end; ze ontrafelen details in de muziek en laten ons genieten van de muziek. En ze zien er prachtig uit, het oog wil immers ook wat. Deze B-serie kan wedijveren met in ears die een veel hoger prijskaartje hebben en die er vaak veel meer uitzien als gewone ‘oortjes’. De keuze voor de B1 of B3 (we hebben de B2 niet getest) is aan u. Het zijn nuances maar wel belangrijke nuances die het verschil maken. Bent u op zoek naar iets bijzonders, wilt u zich eens laten verrassen door wat in ear monitors kunnen, ga dan snel naar de dealer en probeer deze sieraden voor het oor!

Specificaties

Inhoud

Final B1

Drivers: 1 Balanced Armature Tweeter + 1 Dynamic (Networkless)
Housing Material: Stainless Steel
Finishing: Rose Gold
Connection: MMCX
Cable: final Silver-coated cable
Sensitivity: 94 dB
Impedance: 13 Ohm
Weight: 36g

final B3

Drivers: 2 Balanced Armature (1 Tweeter + 1 Full Range Networkless)
Housing Material: Stainless Steel
Finishing: Silver Frost
Connection: MMCX
Cable: final Silver-coated cable
Sensitivity: 102 dB
Impedance: 19 Ohm
Weight: 36g

Gerelateerde berichten

User Review – Edifier H880 hoofdtelefoon

Specificaties InhoudEind december – vlak voor de Kerst – heeft Alpha Audio vijf dagen lang prachtige prijzen verloot. “Remaster1” heeft de Edifier H880 gewonnen. Hieronder zet hij zijn bevindingen uiteen voor u!

Monster Miles Davis

Specificaties Inhoud  Monster zet zijn muzikantenlijn voort met de legendarische Miles Davis. Een ?tribute? noemt Monster het. De in-ear is voor de ultieme jazzliefhebber en moet zelfs de meest kritische luisteraar bekoren. Het prijskaartje is er ook naar: de adviesprijs van deze limited edition is 500 euro!

Geef een reactie