Review FiiO FH1 in ear hoofdtelefoon & FiiO X5 high res music player

Voordelen

 • Compleet pretpakket inclusief waterdichte case
 • Fraaie vormgeving
 • Goede pasvorm
 • Fijn geluid
 • Bang for the buck

Nadelen

 • Veelzijdig in gebruik
 • Mogelijk om apps te downloaden
 • Grote opslagmogelijkheid
  • Inleiding

   Als we het over de 3- en 5-serie hebben, zal menig lezer denken op een website voor auto’s te zijn beland. Nu zijn de woorden auto en audio niet alleen klankmatig verwant, ook in de naamgeving van types en series zijn er overeenkomsten. Zo heeft Soulution de 7-serie, de 5-serie en jawel, sinds vorig jaar ook de 3-serie. De prijzen van een Soulution-set uit deze series lopen ook redelijk in de pas met wat u voor een BMW in dezelfde serie betaalt… Het Chinese FiiO pakt het ambitieus aan een duidt zijn serie portable mediaspelers aan met X5 en X7. Sinds twee jaar maakt FiiO ook in ear hoofdtelefoons en het goede nieuws is dat FiiO heel wat minder prijsonvriendelijk is dan BMW of Soulution. We luisteren naar de FH1 in ear hoofdtelefoon en de X5 3d gen.

   Collega Quintijn legde onlangs de topmodellen van FiiO op de testbank, de X7 mark II en de F9 Pro in ear hoofdtelefoon. Heerlijke spullen met een zeer vriendelijke prijs als u naar de prestaties kijkt. Wie echter niet richting de 1000 euro wil uitgeven voor een mobiele hifi-set… het kan ook voor minder. De X5 mediaspeler in combinatie met de FH1 hoofdtelefoon zijn met een advies verkoopprijs van € 449 ongeveer 500 euro voordeliger dan de X7/F9-set. Interesse? Lees dan verder!

   Gerelateerde berichten

   Cambridge Audio Minx Go

   Review Cambridge Audio Minx Go

   All in one speakers zijn bijzonder populair. En de modellen met een accu zijn ideaal voor onderweg of op vakantie. Wij hebben de Cambridge Audio Minx Go twee weken mee gehad voor een test in de Kroatische zon. Is het wat?

   silvercrest-skm-40a1

   Review Silvercrest SKM 40A1 on-ear hoofdtelefoon

   Wie weleens in de Lidl komt, kent vast de ‘graaibakken’. Daar ligt van alles in. Van gereedschap tot ledlampjes tot sokken én… hoofdtelefoons. Wij konden het niet laten een prachtige Silvercrest on-ear hoofdtelefoon te kopen. En te beoordelen. Let’s go!

   Monster Turbine in-ear

   Monster is geen nieuwe in de hifi-wereld. De fabrikant heeft een gigantisch kabelaanbod, maakt diverse netfilters en talloze accessoires voor consoles en home automation. De logische volgende stap is hoofdtelefoons… aldus Monster. En zoals het Monster betaamt zijn het geen instappers!

   1 reactie

   1. Ik speel zelf met Fiio X5 mediaspeler en ben zeer tevreden.
    Gekoppeld aan een AKG 845BT koptelefoon grniet ik er bijna elke dag van.
    Soepele bediening….ik luister alleen Spotify, wat natuurlijk niet de kwaliteit is die Fiio verdient, echter wel zo makkelijk.
    Accuduur is goed, dus alleen maar een aanrader

   Geef een reactie

   Ga verder met deze blogpost:

   Review Fiio dac Q5

   Review Fiio dac Q5