web analytics

Review FiiO FH1 in ear hoofdtelefoon & FiiO X5 high res music player

Voordelen

 • Compleet pretpakket inclusief waterdichte case
 • Fraaie vormgeving
 • Goede pasvorm
 • Fijn geluid
 • Bang for the buck

Nadelen

 • Veelzijdig in gebruik
 • Mogelijk om apps te downloaden
 • Grote opslagmogelijkheid
 • Prijs: € 449 en 89

  Inleiding

  Als we het over de 3- en 5-serie hebben, zal menig lezer denken op een website voor auto’s te zijn beland. Nu zijn de woorden auto en audio niet alleen klankmatig verwant, ook in de naamgeving van types en series zijn er overeenkomsten. Zo heeft Soulution de 7-serie, de 5-serie en jawel, sinds vorig jaar ook de 3-serie. De prijzen van een Soulution-set uit deze series lopen ook redelijk in de pas met wat u voor een BMW in dezelfde serie betaalt… Het Chinese FiiO pakt het ambitieus aan een duidt zijn serie portable mediaspelers aan met X5 en X7. Sinds twee jaar maakt FiiO ook in ear hoofdtelefoons en het goede nieuws is dat FiiO heel wat minder prijsonvriendelijk is dan BMW of Soulution. We luisteren naar de FH1 in ear hoofdtelefoon en de X5 3d gen.

  Collega Quintijn legde onlangs de topmodellen van FiiO op de testbank, de X7 mark II en de F9 Pro in ear hoofdtelefoon. Heerlijke spullen met een zeer vriendelijke prijs als u naar de prestaties kijkt. Wie echter niet richting de 1000 euro wil uitgeven voor een mobiele hifi-set… het kan ook voor minder. De X5 mediaspeler in combinatie met de FH1 hoofdtelefoon zijn met een advies verkoopprijs van € 449 ongeveer 500 euro voordeliger dan de X7/F9-set. Interesse? Lees dan verder!

  Gerelateerde berichten

  Aumeo

  Review Aumeo Headphone Personalizer

  Inleiding InhoudAls u een review van ons leest waarbij we een beschrijving geven van de klank, dan moet u er maar van uit gaan dat wij goede oren hebben. Maar wat zijn goede oren precies? Horen we allemaal hetzelfde? Heeft de ene persoon een hogere gevoeligheid voor bepaalde frequenties in muziek, of volume? Wat de […]

  Sonos S5

  Inleiding InhoudSonos heeft inmiddels een erg gedegen reputatie opgebouwd als het gaat om streaming audio systemen. Het merk dat in California gevestigd is en zijn design gebaseerd heeft op een opwarmplaat ? dit is geen grap ? heeft nu een ?stand alone? luidspreker gemaakt: de S5. Ideaal voor de slaapkamer, keuken, of bijvoorbeeld studiekamer.

  1 reactie

  1. Ik speel zelf met Fiio X5 mediaspeler en ben zeer tevreden.
   Gekoppeld aan een AKG 845BT koptelefoon grniet ik er bijna elke dag van.
   Soepele bediening….ik luister alleen Spotify, wat natuurlijk niet de kwaliteit is die Fiio verdient, echter wel zo makkelijk.
   Accuduur is goed, dus alleen maar een aanrader

  Geef een reactie