web analytics

Review Edifier W830BT hoofdtelefoon

Prijs: € 99 euro

Bouwkwaliteit
Comfort
Weergave
Prijs
Edifier W830BT

Conclusie

De Edifier W830BT is opnieuw een schot in de roos. Het is een uitstekende draadloze hoofdtelefoon aan een scherpe prijs. Hij zit logisch in elkaar en het geluid is dik in orde. Het draagcomfort is bovengemiddeld en hij ziet er goed uit. Bovendien ligt hij altijd als een trouwe vriend op je te wachten want je moet hem maar zelden opladen. Veel meer kan je eigenlijk van een budgetvriendelijke hoofdtelefoon niet verwachten.

Specificaties Edifier W830BT

Inhoud

Soort hoofdtelefoon Over ear, draadloos (Bluetooth)
Bluetooth versie 4.1, AptX
Koppelen NFC en discovery
Driver 40mm
Bereik 20 Hz – 20 kHz
Speeltijd 95 uur
Opvouwbaar Ja
Gewicht 274 gram
Prijs 99 euro

 

 

Gerelateerde berichten

Review: Purecable nanoPTC-1

Specificaties Edifier W830BT InhoudEens leefden we in een tijd dat een luidsprekerkabel gewoon een luidsprekerkabel was. Soms zelfs een lichtnetsnoertje als we niets anders voorhanden hadden. En we waren vooral jong in een tijd dat alles kon en mocht. Oh, die heerlijke 70er en 80er jaren. Ook dat waren mooie tijden.

3 reacties

 1. Doordat mijn huidige BT Hoofdtelefoon aan het desintegreren is en dankzij leuke recensies (waaronder deze) heb ik ook de
  Edifier W830BT aangeschaft.
  Ik begrijp dat ook in deze het eindoordeel een som der delen is. Er is zeker een aantal positieve zaken, waaronder de verbijsterend goede accu. Maar de weergave valt mij niet mee. Hier speelt de smaak geen rol meer, maar is de weergave gewoon ronduit slecht. Alsof ik in de concertzaal zit met oordoppen in.
  Mijn huidige BT-telefoon (Plantronics Backbeat Pro) is stukken beter. En voor echte luistersessies gebruik ik mijn Fidelio X2 en dat is al helemaal geen vergelijkingsmateriaal meer…

  1. Beste,

   We proberen inderdaad een product in zijn geheel te bekijken. Voor de prijs vonden we heel veel zaken goed. De weergave hebben we wel het minst beoordeeld. Zoals vermeld nadruk op het laag en weinig sprankeling. Maar ook in de sound waren er positieve elementen. Laag blijft gecontroleerd en geen vervelende nadruk bij vocals. Deze gemoedelijke signatuur is vooral geschikt om langdurig te luisteren. Al dan niet onderweg.

 2. Ik zou graag wat meer lezen over hoe de hoofdtelefoon klinkt. Ik lees nu alleen ‘dik in orde’ en ‘niet helemaal neutraal’. Ben ook benieuwd hoe jullie het verschil in klank met de W855 zouden typeren, die hebben jullie tenslotte ook getest.
  O ja, de link naar de review van de 855 bovenaan in het artikel werkt helaas niet.

Geef een reactie