web analytics

Review Edifier S2000Pro

Prijs: € 500 per paar

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
Edifier S2000 Pro

Conclusie

Wat een verrassing. De Edifier S2000 Pro is een erg fijn klinkend systeem voor een heel interessant bedrag. Het maakt het mogelijk dat liefhebbers met een beperkt budget gewoon een leuke set kunnen samenstellen.

Weet wel dat de planar-tweeter off axis snel energie verliest. En dat er dus geen usb-ingang voor handen is. Er zijn echter veel andere ingangen voor handen, dus het zal in veel gevallen wel goed komen bij het aansluiten.

Al met al kunnen we de set van harte aanbevelen. Vandaar de Alpha Approved Award... Leuk spul!

Specificaties Edifier S2000 Pro

Inhoud

Units 1 x planar tweeter (1-inch) 1 x aluminium woofer (5,5 inch)
Versterkers 12 watt tweeter, 50 watt woofer (per speaker)
Inputs Coaxiaal, optisch, single ended, xlr, Bluetooth
Frequentiebereik 48 – 20 kHz
Principe Basreflex
Behuizing Hout (18mm)
Afmetingen 505(L)  – 350(W) – 412(H) mm
Prijs 500 euro per paar

Gerelateerde berichten

Review Q Acoustics 3020

Specificaties Edifier S2000 Pro InhoudHet is ongelooflijk dat dit mogelijk is in deze prijsklasse. Q Acoustics heeft het toch gedaan. Een heel kleine, muzikale luidspreker op een prijspunt die wij niet voor mogelijk houden. Het is vrij lang geleden dat wij bij Alpha-Audio zo onder de indruk zijn geweest van een luidspreker. En dat terwijl we er […]

ProAc Tablette 10 Signature

Review ProAc Tablette 10 Signature

Specificaties Edifier S2000 Pro InhoudNiet iedereen heeft de ruimte om een grote vloerstaander te zetten en dus kiezen nogal wat mensen bewust voor een monitor- of bookshelfspeaker. Monitors zijn over het algemeen gemakkelijker te plaatsen en hebben minder last van een imperfecte ruimte. Soms mag het zelfs een kleine monitor zijn omdat de luisteraar erg […]

5 reacties

  1. Mooi gemaakt, massief houten panelen. Magnetostaat tweeters geven in algemeen een prachtig snel en kristalhelder geluid, maar zeker met een lens een gericht geluid. Als je besluit ze in woonkamer te gebruiken gebruik dan lage stands zodat de tweeter goed op je gericht blijft. Ik ben benieuwd of de faseplug in de tweeter nodig is. Ik zou geneigd zijn hem eruit te slopen net zoals het metaalgaas.
    Nogmaals erg mooi voor de prijs, koppel op de optische ingang een streamer (bijv. een GCCA van €39,-) en je bent klaar.

Geef een reactie