web analytics

Review Edifier S2000Pro

Voordelen

 • Prachtig gemaakt
 • Veel ingangen
 • Klinkt lekker

Nadelen

 • off axis rolt hoog snel af
 • Geen usb-ingang
 • Prijs: € 500 per paar

  Bouwkwaliteit
  Inzetbaarheid
  Weergave
  Prijs
  Edifier S2000 Pro

  Conclusie

  Wat een verrassing. De Edifier S2000 Pro is een erg fijn klinkend systeem voor een heel interessant bedrag. Het maakt het mogelijk dat liefhebbers met een beperkt budget gewoon een leuke set kunnen samenstellen.

  Weet wel dat de planar-tweeter off axis snel energie verliest. En dat er dus geen usb-ingang voor handen is. Er zijn echter veel andere ingangen voor handen, dus het zal in veel gevallen wel goed komen bij het aansluiten.

  Al met al kunnen we de set van harte aanbevelen. Vandaar de Alpha Approved Award... Leuk spul!

  Specificaties Edifier S2000 Pro

  Inhoud

  Units 1 x planar tweeter (1-inch) 1 x aluminium woofer (5,5 inch)
  Versterkers 12 watt tweeter, 50 watt woofer (per speaker)
  Inputs Coaxiaal, optisch, single ended, xlr, Bluetooth
  Frequentiebereik 48 – 20 kHz
  Principe Basreflex
  Behuizing Hout (18mm)
  Afmetingen 505(L)  – 350(W) – 412(H) mm
  Prijs 500 euro per paar

  Gerelateerde berichten

  Denon DA-300USB

  Review Denon DA-300USB

  Specificaties Edifier S2000 Pro Inhoud 1. Inleiding2. Een paar specs3. De set-up en sound4. Voor wie?5. Specificaties Edifier S2000 ProReactiesHigh-res audiostreaming en computeraudio is in rap tempo de markt aan het overnemen. En terecht. Streaming en computeraudio klinkt geweldig, is flexibel op gebied van formaten én kan bijzonder gebruiksvriendelijk zijn, mits goed ingericht en geconfigureerd. […]

  Monitor Audio Gold 100

  Review Monitor Audio gold 100

  Specificaties Edifier S2000 Pro Inhoud 1. Inleiding2. Een paar specs3. De set-up en sound4. Voor wie?5. Specificaties Edifier S2000 ProReactiesOnlangs hebben we de Gold 200 van Monitor Audio getest. Een prachtige speaker. Maar wellicht wat groot voor sommige ruimtes. Natuurlijk is het niet de enige in de serie. Er is ook een monitor-versie: de Gold […]

  5 reacties

  1. Mooi gemaakt, massief houten panelen. Magnetostaat tweeters geven in algemeen een prachtig snel en kristalhelder geluid, maar zeker met een lens een gericht geluid. Als je besluit ze in woonkamer te gebruiken gebruik dan lage stands zodat de tweeter goed op je gericht blijft. Ik ben benieuwd of de faseplug in de tweeter nodig is. Ik zou geneigd zijn hem eruit te slopen net zoals het metaalgaas.
   Nogmaals erg mooi voor de prijs, koppel op de optische ingang een streamer (bijv. een GCCA van €39,-) en je bent klaar.

  Geef een reactie