web analytics

Review Edifier S2000Pro

Voordelen

 • Prachtig gemaakt
 • Veel ingangen
 • Klinkt lekker

Nadelen

 • off axis rolt hoog snel af
 • Geen usb-ingang
 • Prijs: € 500 per paar

  Bouwkwaliteit
  Inzetbaarheid
  Weergave
  Prijs
  Edifier S2000 Pro

  Voor wie?

  Edifier S2000 Pro

  Voor wie is deze Edifier S2000 Pro nu? Simpel: liefhebbers die veel achter de pc werken én degelijk geluid willen. Of wellicht liehebbers met een beperkt budget en een niet al te grote kamer. Onze werkkamer van zo’n 25m2 hebben we prima vol kunnen spelen. Al moet u er wel rekening mee houden dat deze set near field beter klinkt dan op afstand. En dat is logisch: daar zijn ze voor gemaakt en dus ook op afgestemd.

  Wij zien zonder twijfel een markt voor deze set. Het speelt goed en heeft een interessant prijskaartje. Met 500 euro per paar is deze set voor veel mensen gewoon te betalen. En het maakt het mogelijk nog een leuke bron erbij aan te schaffen. Nu hopen dat de volgende versie ook usb gaat toevoegen. Maar toch… we geven de S2000 Pro ook nu een Alpha Audio Aprroved Award! Gewoon omdat het zo’n leuke set is voor zo’n mooi bedrag.

  Gerelateerde berichten

  Densen DenDac50 en B330

  Review Densen DenDAC50 en B-330+

  Voor wie? Inhoud 1. Inleiding2. Een paar specs3. De set-up en sound4. Voor wie?5. Specificaties Edifier S2000 ProReactiesDensen… een merk waar we altijd wel even stil bij staan. De strakke lijnen, krachtige versterkers en de mooie, minimalistische, discrete schakelingen zijn een lust voor het oog en gehoor voor iedere liefhebber. Deze keer hebben we mogen […]

  ProAc Tablette 10 Signature

  Review ProAc Tablette 10 Signature

  Voor wie? Inhoud 1. Inleiding2. Een paar specs3. De set-up en sound4. Voor wie?5. Specificaties Edifier S2000 ProReactiesNiet iedereen heeft de ruimte om een grote vloerstaander te zetten en dus kiezen nogal wat mensen bewust voor een monitor- of bookshelfspeaker. Monitors zijn over het algemeen gemakkelijker te plaatsen en hebben minder last van een imperfecte […]

  5 reacties

  1. Mooi gemaakt, massief houten panelen. Magnetostaat tweeters geven in algemeen een prachtig snel en kristalhelder geluid, maar zeker met een lens een gericht geluid. Als je besluit ze in woonkamer te gebruiken gebruik dan lage stands zodat de tweeter goed op je gericht blijft. Ik ben benieuwd of de faseplug in de tweeter nodig is. Ik zou geneigd zijn hem eruit te slopen net zoals het metaalgaas.
   Nogmaals erg mooi voor de prijs, koppel op de optische ingang een streamer (bijv. een GCCA van €39,-) en je bent klaar.

  Geef een reactie