web analytics

Review Edifier S2000Pro

Prijs: € 500 per paar

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
Edifier S2000 Pro

Voor wie?

Edifier S2000 Pro

Voor wie is deze Edifier S2000 Pro nu? Simpel: liefhebbers die veel achter de pc werken én degelijk geluid willen. Of wellicht liehebbers met een beperkt budget en een niet al te grote kamer. Onze werkkamer van zo’n 25m2 hebben we prima vol kunnen spelen. Al moet u er wel rekening mee houden dat deze set near field beter klinkt dan op afstand. En dat is logisch: daar zijn ze voor gemaakt en dus ook op afgestemd.

Wij zien zonder twijfel een markt voor deze set. Het speelt goed en heeft een interessant prijskaartje. Met 500 euro per paar is deze set voor veel mensen gewoon te betalen. En het maakt het mogelijk nog een leuke bron erbij aan te schaffen. Nu hopen dat de volgende versie ook usb gaat toevoegen. Maar toch… we geven de S2000 Pro ook nu een Alpha Audio Aprroved Award! Gewoon omdat het zo’n leuke set is voor zo’n mooi bedrag.

Gerelateerde berichten

Audioquest Anaconda

Voor wie? InhoudAudioquest beschikt over een zeer ruim assortiment interlinks, luidsprekerkabels en accessoires. Bij de interlinks loopt het assortiment van de goedkope Diamondback (? 90) interlink door tot de astronomische geprijsde Sky (meer dan ?2000) en dit geldt ook voor de luidsprekerkabels (van de Type 2 tot en met de Pikes Peak (>?10.000, 2x3m)). De […]

Audioquest Bedrock

Voor wie? InhoudDe Audioquest Bedrock hoort bij de Double Quad Helix familie van de luidsprekerkabels. De bedrock is het grote broertje van de Slate, het instapmodel en is het kleine broertje van de Gibraltar, de topkabel in deze serie. Zoals bij veel kabels van Audioquest is ook bij de Bedrock de letters PSC op de […]

5 reacties

  1. Mooi gemaakt, massief houten panelen. Magnetostaat tweeters geven in algemeen een prachtig snel en kristalhelder geluid, maar zeker met een lens een gericht geluid. Als je besluit ze in woonkamer te gebruiken gebruik dan lage stands zodat de tweeter goed op je gericht blijft. Ik ben benieuwd of de faseplug in de tweeter nodig is. Ik zou geneigd zijn hem eruit te slopen net zoals het metaalgaas.
    Nogmaals erg mooi voor de prijs, koppel op de optische ingang een streamer (bijv. een GCCA van €39,-) en je bent klaar.

Geef een reactie