web analytics

Review Driade Model 3S – De ‘S’ van Serieus

Voordelen

 • Klinkt ontzettend groot
 • Ritmisch
 • Schoon
 • Gemakkelijk aanstuurbaar

Nadelen

 • Sober uiterlijk
 • Let op akoestiek
 • Prijs: € 7300 per paar

  Bouwkwaliteit
  Aanstuurbaarheid
  Weergave
  Prijs

  Conclusie

  De Driade Model 3S heeft ons enorm verrast op een ontzettend luchtige en eerlijke weergave met veel resolutie en inzicht. Het is een speaker die feilloos laat horen wat er in de opname zit. Zowel positief als negatief; zo gaat dat met een transparant systeem. Klopt de keten dan is het een speaker om intens van te genieten. En dat hebben we dan ook gedaan. Arnold Heres heeft een bijzonder en heerlijk eigenzinnig product in de markt gezet. Zeker eentje om mee te pikken in een zoektocht in deze prijsklasse! Alpha Approved!

  Voor wie?

  Inhoud

  Voor wie is zo’n Driade Model 3S nu? Allereerst voor de liefhebber die graag een groot beeld voorgeschoteld krijgt. Deze drieweg speelt gewoon groot. Met veel lucht, akoestische informatie en ruimte. Maar wel met de instrumenten en stemmen in proportie. Verwacht dus geen gitaar op schaal van een concertvleugel.

  Het is ook een speaker voor wie van een ritmisch een precies karakter houdt. De Model 3S speelt enthousiast en met veel ‘slam’ als de versterking dat toelaat. Dat maakt dat deze speaker de luisteraard echt in de muziek trekt. Het is geen speaker voor muzikaal behang… maar ja: daar zijn ook andere oplossingen voor, nietwaar?

  Al met al een zeer interessant product met een heel eigenzinnig karakter. Heerlijk. Alpha Approved!

  Winkels met Driade

  Bender Hifi

  Steenstraat 54
  6828 Arnhem, Gelderland, NL

  Contact

  Driade

  Haagweg
  2321 AC Leiden, NL

  Contact

  11 reacties

  1. Als ik de review zo lees en ook de samples heb gehoord . Is het geen verkeerde speaker . Hij komt op mij als frivool en levendig over . Ben zeer benieuwd of hij ook goede maatjes met een buizen versterker is .

  Geef een antwoord