web analytics

Review Divaldi Amp 02 hoofdtelefoonversterker

Voordelen

 • Klinkt vloeiend
 • Mooie balans
 • Phono MM en MC

Nadelen

 • Brom hoorbaar bij phono-input
 • Geen afstandsbediening
 • Prijs: € 1299

  Bouwkwaliteit
  Inzetbaarheid
  Weergave
  Prijs
  Divaldi AMP 02

  Conclusie

  Een strak jasje kan dus samengaan met degelijke weergave! De Divaldi Amp 02 klinkt zonder meer fijn. Soepel, vloeiend en een mooie balans. Wel moet Divaldi even kijken naar de veldwerking van de voeding in combinatie met de phono-input. Wij horen een brom als we geen speler hebben aangesloten. Dat moet toch anders kunnen? Verder... leuke hoofdtelefoon versterker. Zowel qua looks als qua sound!

  Voor wie?

  Inhoud

  Divaldi AMP 02

  De Divaldi Amp 02 is klein, grappig vormgegeven, klinkt goed en biedt niet alleen een lijningang, maar ook phono MM en MC. Zelfs met ‘tuning’-mogelijkheden. Kortom; het is een zeer compleet pakket. Met een fijne sound. Maar is het 1299 euro waard?

  Als we kijken naar de prestaties en mogelijkheden: ja. Wij hebben – Alpha zijnde – liever een dac dan een phono-input, maar feit is: het is een prima presterend apparaat. Zeker niet aan voorbij lopen als u op zoek bent in deze klasse! Het kan u zomaar verrassen!

  Gerelateerde berichten

  Multitest: Betaalbare streaming bridges

  Voor wie? Inhoud 1. Inleiding2. De set-up en sound3. Voor wie?ReactiesZo met de koude feestdagen voor de deur is de tijd weer gekomen dat we heerlijk ongestraft van onze muziek mogen genieten. Een glaasje alcoholisch vocht in de ene hand, de remote in de ander en warme sloffen aan de voeten. Kacheltje en de volumeknop […]

  Grimm SQM

  Review Grimm Audio SQM balanced interlink

  Voor wie? Inhoud 1. Inleiding2. De set-up en sound3. Voor wie?ReactiesGrimm Audio staat vooral bekend om zijn LS1 luidsprekerlijn. We hebben al reviews van deze actieve luidsprekers. Maar wellicht wist u nog niet dat Grimm Audio ook een paar clocks in het productgamma heeft. En recent de MU-1 streamer heeft gelanceerd… en een nieuwe, hoogwaardige […]

  Geef een reactie