web analytics

Review Divaldi Amp 02 hoofdtelefoonversterker

Prijs: € 1299

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
Divaldi AMP 02

Conclusie

Een strak jasje kan dus samengaan met degelijke weergave! De Divaldi Amp 02 klinkt zonder meer fijn. Soepel, vloeiend en een mooie balans. Wel moet Divaldi even kijken naar de veldwerking van de voeding in combinatie met de phono-input. Wij horen een brom als we geen speler hebben aangesloten. Dat moet toch anders kunnen? Verder... leuke hoofdtelefoon versterker. Zowel qua looks als qua sound!

Voor wie?

Inhoud

Divaldi AMP 02

De Divaldi Amp 02 is klein, grappig vormgegeven, klinkt goed en biedt niet alleen een lijningang, maar ook phono MM en MC. Zelfs met ‘tuning’-mogelijkheden. Kortom; het is een zeer compleet pakket. Met een fijne sound. Maar is het 1299 euro waard?

Als we kijken naar de prestaties en mogelijkheden: ja. Wij hebben – Alpha zijnde – liever een dac dan een phono-input, maar feit is: het is een prima presterend apparaat. Zeker niet aan voorbij lopen als u op zoek bent in deze klasse! Het kan u zomaar verrassen!

Gerelateerde berichten

NuForce ICON iDo

Review NuForce Icon iDo

Voor wie? InhoudWe vinden de kleine kastjes van NuForce wel wat hebben. De Dia heeft niet voor niets 3,5 ster gekregen: ruim voldoende en dus interessant. Wie een iPod, iPhone of iPad bezit kan ook bij het jonge bedrijf terecht. De Icon iDo is precies op deze doelgroep gericht. 

Review Parrot Zik hoofdtelefoon

Voor wie? InhoudMooi ontwerp: check. Smartphone en tablet-app: check. Veel extra’s: check. Parrot lijkt het allemaal voor elkaar te hebben. Een bloedmooie, futuristische hoofdtelefoon met noise-cancelling, touchpad en bluetooth. En als bonus nog een microfoon, zodat bellen ook nog gaat. Geweldig, nietwaar? Hoe zit het met het geluid? En de prijs?

Geef een reactie