web analytics

Review Denon HEOS BAR + subwoofer

Prijs: € 1398 inclusief subwoofer

Bouwkwaliteit
Installatie
Bediening
Weergave-film
Prijs
Weergave-muziek
HEOS cinema soundbar

Conclusie

De Denon HEOS BAR soundbar is een goede soundbar voor films. De ondersteuning van de HEOS familie, maakt het mogelijk om totaaloplossingen in een woning aan te bieden

De HEOS BAR Soundbar is uitermate geschikt voor films. Daarbij speelt hij ook een aardige noot muziek. Verwacht echter geen Hi-fi. Daar gaat de concurrentie de HEOS echt voorbij. En punt is: die zijn ofwel gelijk geprijsd, of goedkoper. Maar ja: HEOS biedt weer andere voordelen.

Punten van aandacht zijn dus de prijs en de app. Er zijn nog een paar onhandigheden aan te wijzen en we houden er niet van te moeten registreren.

Specificaties HEOS Cinema Soundbar

Inhoud

Type luidspreker Soundbar
Aantal kanalen 3.0
Versterking 6 klasse D versterkers
Geluidsformaten Alle Dolby en DTS decoders, incl High Res.
In- en uitgangen 4 x hdmi-in, ARC uit, optisch, coaxiaal, aux, bluetooth, netwerk
App Ja, HEOS-app
Afmetingen  72 x 1100 x 148 mm (soundbar), 311 x 172 x 332 (subwoofer).
Prijs 1398 incl subwoofer

Gerelateerde berichten

Denon PMA50 DCD50

User Review Denon Design Series

Specificaties HEOS Cinema Soundbar InhoudOnlangs hebben we lezers met de nieuwe Denon Design laten spelen. Altijd interessant, want: wat vinden onze lezers nu van de spullen? Lezer Geert De Pryck heeft de set een paar weken thuis gehad. Hieronder kunt u lezen wat hij van de Denon DCD en PMA 50 vindt. 

Denon Music Maniac AH-MM400

Review Denon AH-MM400 hoofdtelefoon

Specificaties HEOS Cinema Soundbar InhoudWie aan een hoofdtelefoon denkt, denk vrijwel direct aan Beats, Shure of wellicht Ultimate Ears of Sony. Maar niet aan Denon. Toch heeft het merk een uitermate grote collectie ‘Music Maniacs’. Wij testen een pittig modelletje: de MM400: 429 euro aan hoofdtelefoon. 

1 reactie

Geef een reactie