web analytics

Review Denon HEOS BAR + subwoofer

Prijs: € 1398 inclusief subwoofer

Bouwkwaliteit
Installatie
Bediening
Weergave-film
Prijs
Weergave-muziek
HEOS cinema soundbar

Eindoordeel

Er zijn serieuze dingen waar Denon aandacht aan zou moeten besteden. De app is hier een goed voorbeeld van. Dit is iets wat met een stukje ontwikkeling misschien volgende maand al aangepast zou kunnen zijn. We hopen dat Denon hier serieus aandacht aan besteedt.

Als we kijken naar het totale plaatje, dan heeft Denon zijn pijlen meer gericht op films dan op muziek. Qua muziekprestaties scoort de Denon een krappe voldoende.

Het is een echte AV-soundbar voor films (en wellicht games). Dat maakt het geen “slechte” muziek speler. Voor de mensen die graag een Spotify lijstje aanzetten of een tijdens een feestje lekker muziek op hebben staan, is de Denon HEOS BAR soundbar prima. Als u opzoek bent naar wat meer Hi-fi, dan is de Bluesound bijvoorbeeld een betere keuze.

Gerelateerde berichten

Sonos Playbar

Review Sonos Playbar

Eindoordeel InhoudEen draadloze soundbar voor 699 euro. Dat klinkt als een prima deal, nietwaar? Een draadloze soundbar met netwerkstreaming, ir-repeater en uitbreidmogelijkheden voor 699 euro. Dat klinkt als een ultieme deal, toch? Dit is precies wat Sonos aanbiedt met de Playbar. 

HEOS

Review HEOS (by Denon)

Eindoordeel InhoudMultiroom streaming audio is in opkomst. En dat is een goede zaak, want het is ook geweldig. Vandaar dat de focus bij Alpha Audio daar ook op ligt. We kunnen er niet genoeg over schrijven, maar dat is een andere zaak. Sonos heeft de markt van multiroom opengebroken. En daar zijn we ze dankbaar […]

1 reactie

Geef een reactie