web analytics

Review Denon HEOS BAR + subwoofer

Voordelen

 • Goed film geluid
 • Multi-room familie

Nadelen

 • App
 • Stofvanger
 • Prijs
 • Prijs: € 1398 inclusief subwoofer

  Bouwkwaliteit
  Installatie
  Bediening
  Weergave-film
  Prijs
  Weergave-muziek
  HEOS cinema soundbar

  Eindoordeel

  Er zijn serieuze dingen waar Denon aandacht aan zou moeten besteden. De app is hier een goed voorbeeld van. Dit is iets wat met een stukje ontwikkeling misschien volgende maand al aangepast zou kunnen zijn. We hopen dat Denon hier serieus aandacht aan besteedt.

  Als we kijken naar het totale plaatje, dan heeft Denon zijn pijlen meer gericht op films dan op muziek. Qua muziekprestaties scoort de Denon een krappe voldoende.

  Het is een echte AV-soundbar voor films (en wellicht games). Dat maakt het geen “slechte” muziek speler. Voor de mensen die graag een Spotify lijstje aanzetten of een tijdens een feestje lekker muziek op hebben staan, is de Denon HEOS BAR soundbar prima. Als u opzoek bent naar wat meer Hi-fi, dan is de Bluesound bijvoorbeeld een betere keuze.

  Gerelateerde berichten

  Bluesound VS Sonos

  Review: Sonos VS Bluesound

  Eindoordeel Inhoud 1. Inleiding2. Onder de motorkap3. Een Denon Ecosysteem4. Muziek5. Film6. Eindoordeel7. Specificaties HEOS Cinema SoundbarReactiesHet is een tijdloze strijd. Licht tegen donker, yin & yang, Ferrari tegenover Porsche. Je was een fan van de Beatles of van de Stones. In de 21ste eeuw zijn twee merken die vechten in de streaming HiFi hoek. […]

  Sonus Faber Sonetto 1

  Review Sonus Faber Sonetto 1

  Eindoordeel Inhoud 1. Inleiding2. Onder de motorkap3. Een Denon Ecosysteem4. Muziek5. Film6. Eindoordeel7. Specificaties HEOS Cinema SoundbarReactiesItalië is gekend voor zijn snelle wagens, strak design en… passievolle bewoners. En óók voor zijn mooie luidsprekers. We bekijken vandaag de gloednieuwe, prachtig vormgegeven Sonus Faber Sonetto I monitorluidspreker. Het is zoals we gewend zijn van Sonus Faber […]

  1 reactie

  Geef een reactie