web analytics

Review Denon HEOS BAR + subwoofer

Voordelen

 • Goed film geluid
 • Multi-room familie

Nadelen

 • App
 • Stofvanger
 • Prijs
 • Prijs: € 1398 inclusief subwoofer

  Bouwkwaliteit
  Installatie
  Bediening
  Weergave-film
  Prijs
  Weergave-muziek
  HEOS cinema soundbar

  Een Denon Ecosysteem

  Eigenlijk willen alle fabrikanten hetzelfde. Ze willen dat wij, als consument, een compleet ecosysteem van de fabrikant neerzetten. Daar is natuurlijk niks mee, want heel eerlijk, het werkt heel prettig als alles op elkaar is afgestemd en met elkaar praat.

  De HEOS-familie een vrij grote familie. Er is voor iedere ruimte of omgeving wel een oplossing. Zelfs de nieuwere AV-receivers hebben al een HEOS-systeem geïntegreerd. Laten we eens wat voorbeelden geven: u kunt in de woonkamer een soundbar neerzetten en in de keuken een losse speaker. In bijvoorbeeld een aparte luisterruimte, een receiver met geïntegreerde HEOS-streamer.

  Ook kunnen we stiekem wel zeggen dat er twee markten steeds meer naar elkaar toe groeien. Dat is aan de ene kant de audio en aan de andere kant Smart home. Het zal ons ook niks verbazen als dit steeds meer in elkaar over gaat. Deze HEOS laat zich al naadloos integreren binnen diverse systemen.

  Omleiding

  Even simpel een stukje muziek opzetten. Vrij eenvoudig voor de meeste mensen. Stap 1 in de wereld van digitale muziek…download de app!  In dit geval pakken we de Iphone erbij. Downloaden de app en vervolgens openen we Spotify en zetten een willekeurige afspeellijst aan. We kiezen de Denon als afspeelapparaat en we hebben muziek. In de app zelf kunnen ook de bronnen kiezen. De HDMI-ingang of de Synology server waar alle muziek op staat. Maar, zodra wij de Tidal account of Tune in voor de radio aan willen zetten, worden we verrast. Willen wij gebruik maken van bijvoorbeeld Tidal, waarvoor we een account hebben, dan wilt Denon dat we eerst een Denon account aan maken. He? Dus we moeten een account aanmaken om vervolgens gebruik te kunnen maken van een account? Klinkt een beetje als een omleiding die wordt omgeleid.

  We hebben een grote collectie aan muziek op de server staan, dus de accounts hebben we gelaten voor wat het was.

  Gerelateerde berichten

  Yamaha YSP5600 Soundbar

  Review Yamaha YSP 5600 Digital Sound Projector

  Een Denon Ecosysteem Inhoud 1. Inleiding2. Onder de motorkap3. Een Denon Ecosysteem4. Muziek5. Film6. Eindoordeel7. Specificaties HEOS Cinema SoundbarReactiesOndanks dat de echte ‘stereofiel’ er met geen 100 stokslagen aan wil, heeft de Surroundset haar strepen de laatste decennia ruimschoots verdiend. Waar het aanvankelijk begon met middelmatige surround receivers, werden de configuraties steeds grootser, geavanceerder en […]

  Video Definitive Technology Demand D11

  Een Denon Ecosysteem Inhoud 1. Inleiding2. Onder de motorkap3. Een Denon Ecosysteem4. Muziek5. Film6. Eindoordeel7. Specificaties HEOS Cinema SoundbarReactiesHoewel Definitive Technology nog niet écht goed verkrijgbaar is in Nederland, besteden we graag wat aandacht aan de Demand D11; een vrij compacte, maar krachtige monitor-speaker. Prijs? Zo’n 900 – 1000 euro per paar.  Terug naar: Inleiding

  1 reactie

  Geef een reactie