web analytics

Review Denon HEOS BAR + subwoofer

Voordelen

 • Goed film geluid
 • Multi-room familie

Nadelen

 • App
 • Stofvanger
 • Prijs
 • Prijs: € 1398 inclusief subwoofer

  Bouwkwaliteit
  Installatie
  Bediening
  Weergave-film
  Prijs
  Weergave-muziek
  HEOS cinema soundbar

  Onder de motorkap

  Het kan voor een fabrikant een fluitje van een cent zijn een nieuw product te ontwikkelen. Zeker als je al praktisch alle sectoren bedient. Je pakt dan gewoon de goede onderdelen uit de andere producten en stopt deze vervolgens in (in dit geval) een soundbar. Voila…een soundbar.

  Gelukkig gaat het in de praktijk er iets anders aan toe. Maar natuurlijk is er wel wat kruisbestuiving. Denk aan de krachtige processor die Denon gebruikt in de HEOS BAR. Deze is ook te vinden in de betere av-receivers; een 400 mhz 32-bit floating point engine.

  Rijkelijk voorzien

  De 3.0 soundbar beschikt ook over bi-amping. Voor aansturing van de units wordt een klasse D versterker gebruikt. De achterkant is ook over nagedacht. We vinden er vijf HDMI aansluitingen, waarvan één er wordt gebruikt voor ARC/TV. Ook zien we een tweetal digitale ingangen: optisch en coaxiaal. Verder: 3,5 mm aux, usb en ethernet, bluetooth en een koppeling voor een – optionele – draadloze sub.

  Opvallend is dat als we de meegeleverde subwoofer erbij pakken, we ook aansluitingen zien. Denk aan een 3,5 mm aux, usb en ethernet. Kortom: op zowel de soundbar als de subwoofer vinden we knoppen voor bediening. Deze zijn voornamelijk bedoeld om het volume harder of zachter te zetten. Tenslotte: jawel… een afstandsbediening! We hebben het hier al eerder over gehad. Een afstandsbediening blijft toch erg handig.

  Als we kijken naar de buitenkant, ziet het er erg gelikt uit. Een strakke zwarte soundbar met futuristische vormen. Als we iets dichterbij kijken dan zien we dat het grootste gedeelte bedekt wordt door zwarte stof. Het totale plaatje ziet er erg goed uit.

  Gerelateerde berichten

  Teufel Boomster XL

  Review Teufel Boomster XL mobiele speaker

  Onder de motorkap Inhoud 1. Inleiding2. Onder de motorkap3. Een Denon Ecosysteem4. Muziek5. Film6. Eindoordeel7. Specificaties HEOS Cinema SoundbarReactiesLeuk hoor al die bluetooth-speakers… Maar laten we eerlijk zijn; het gros klinkt nergens naar. Opgeblazen laag, mat, futloos… klein… boxy. Maar ja: het kan ook bijna niet anders. Het moet compact, goedkoop en het moet lang […]

  Sonus Faber Sonetto 1

  Review Sonus Faber Sonetto 1

  Onder de motorkap Inhoud 1. Inleiding2. Onder de motorkap3. Een Denon Ecosysteem4. Muziek5. Film6. Eindoordeel7. Specificaties HEOS Cinema SoundbarReactiesItalië is gekend voor zijn snelle wagens, strak design en… passievolle bewoners. En óók voor zijn mooie luidsprekers. We bekijken vandaag de gloednieuwe, prachtig vormgegeven Sonus Faber Sonetto I monitorluidspreker. Het is zoals we gewend zijn van […]

  1 reactie

  Geef een reactie