web analytics

Review Denon AH-GC30

Voordelen

 • Draagcomfort
 • Lange accu duur
 • Noise Cancelling

Nadelen

 • Minder muzikaal dan gewenst
 • Prijs: € 349

  Bouwkwaliteit
  Comfort
  Weergave
  Prijs
  AHGC30

  Conclusie

  Denon zet met de AH-GC30 een geweldige draadloze hoofdtelefoon in de markt. Welke qua functionaliteit aansluit op de behoeften de doelgroep van business mensen. Veel bellen, reizen en een lange accu duur. Goed voor 20 uur. Helaas vinden wij de audioweergave afstandelijk en getemd. Iets wat wij niet kennen van Denon. Dit maakt de hoofdtelefoon minder geschikt voor de doelgroep die zoekt naar ‘perfecte’ muzikale weergave.

  Eindoordeel

  Inhoud

  Denon AH-GC30

  De Denon AH-GC30 is een draadloze hoofdtelefoon die zich met name richt op de business doelgroep. Dit wordt ook duidelijk bevestigd door de functionaliteit. Dus bent u iemand die veel belt en reist voor zakelijk doeleinden? En wilt u dit doen met een hoofdtelefoon met een hoog niveau draagcomfort en een lange accu duur, dan is de Denon een perfect keuze.

  Op het gebied van muziek scoort de Denon AH-GC30 helaas iets minder. Ondanks dat de tonale balans in orde blijkt te zijn, komt de weergave afstandelijk en getemd over. Dit vinden wij erg jammer, wij weten dat Denon veel beter kan dan dit. Als u dus de nadruk op muziek legt, bij de aanschaf van een draadloze hoofdtelefoon, dan zal dit waarschijnlijk niet de juiste keuze voor u zijn.

  Gerelateerde berichten

  Nuforce bluetooth in-ears

  Review NuForce BE6 bluetooth in-ears

  Eindoordeel Inhoud 1. Inleiding2. Bellen en muziek3. EindoordeelReactiesBluetooth: de wereldwijde standaard voor draadloze data-uitwisseling op kortere afstand, is in 1994 bedacht door een Nederlander (Jaap Haartsen) die voor Ericsson in Emmen werkte. Als codenaam voor het project koos men voor een verwijzing naar de Vikingkoning Harald Blåtand (Harald Blauwtand), die het christendom invoerde bij de […]

  Monitor Audio Gold 100

  Review Monitor Audio Gold 100 5G

  Eindoordeel Inhoud 1. Inleiding2. Bellen en muziek3. EindoordeelReactiesHet Britse Monitor Audio is geen onbekende bij Alpha-Audio en ook uw nederige dienaar heeft al enkele luidsprekers van het legendarische merk onder handen genomen. De aparte Studio en de geweldige Silver 300 kwamen voorbij en maakten indruk. Niet enkel door hun sound maar ook door hun uitzonderlijke […]

  Geef een reactie