web analytics

Review Denon AH-GC30

Prijs: € 349

Bouwkwaliteit
Comfort
Weergave
Prijs
Denon AH-GC30

Conclusie

Denon zet met de AH-GC30 een geweldige draadloze hoofdtelefoon in de markt. Welke qua functionaliteit aansluit op de behoeften de doelgroep van business mensen. Veel bellen, reizen en een lange accu duur. Goed voor 20 uur. Helaas vinden wij de audioweergave afstandelijk en getemd. Iets wat wij niet kennen van Denon. Dit maakt de hoofdtelefoon minder geschikt voor de doelgroep die zoekt naar ‘perfecte’ muzikale weergave.

Eindoordeel

Inhoud

Denon AH-GC30

De Denon AH-GC30 is een draadloze hoofdtelefoon die zich met name richt op de business doelgroep. Dit wordt ook duidelijk bevestigd door de functionaliteit. Dus bent u iemand die veel belt en reist voor zakelijk doeleinden? En wilt u dit doen met een hoofdtelefoon met een hoog niveau draagcomfort en een lange accu duur, dan is de Denon een perfect keuze.

Op het gebied van muziek scoort de Denon AH-GC30 helaas iets minder. Ondanks dat de tonale balans in orde blijkt te zijn, komt de weergave afstandelijk en getemd over. Dit vinden wij erg jammer, wij weten dat Denon veel beter kan dan dit. Als u dus de nadruk op muziek legt, bij de aanschaf van een draadloze hoofdtelefoon, dan zal dit waarschijnlijk niet de juiste keuze voor u zijn.

Gerelateerde berichten

Sennheiser IE800

Review Sennheiser IE800 in-ear

Eindoordeel InhoudWie een ‘bang for the buck’ oplossing voor zijn smartphone zoekt, kan beter wegklikken. De Sennheiser IE800 in-ears zijn een statement van de Duitsers in Wedemark. Een setje in-ears van 699 euro… het hoogst haalbare met de huidige technologie. Nog geïnteresseerd? Leest u verder! 

AKG N60 NC

Review AKG N60 NC hoofdtelefoon

Eindoordeel InhoudBij noise cancelling strijden twee tegenstrijdige belangen om de gunst; enerzijds wilt u zoveel mogelijk omgevingsgeluid wegfilteren en anderzijds wenst u een optimale geluidskwaliteit. Tot voor kort waren hoofdtelefoons met noise cancelling kostbare toestellen; u moest op minstens 350 euro rekenen. De laatste tijd verschijnen er steeds meer prijsvriendelijke modellen op de markt, waarvan […]

Geef een reactie