web analytics

Review Denon AH-GC30

Prijs: € 349

Bouwkwaliteit
Comfort
Weergave
Prijs
Denon AH-GC30

Conclusie

Denon zet met de AH-GC30 een geweldige draadloze hoofdtelefoon in de markt. Welke qua functionaliteit aansluit op de behoeften de doelgroep van business mensen. Veel bellen, reizen en een lange accu duur. Goed voor 20 uur. Helaas vinden wij de audioweergave afstandelijk en getemd. Iets wat wij niet kennen van Denon. Dit maakt de hoofdtelefoon minder geschikt voor de doelgroep die zoekt naar ‘perfecte’ muzikale weergave.

Eindoordeel

Inhoud

Denon AH-GC30

De Denon AH-GC30 is een draadloze hoofdtelefoon die zich met name richt op de business doelgroep. Dit wordt ook duidelijk bevestigd door de functionaliteit. Dus bent u iemand die veel belt en reist voor zakelijk doeleinden? En wilt u dit doen met een hoofdtelefoon met een hoog niveau draagcomfort en een lange accu duur, dan is de Denon een perfect keuze.

Op het gebied van muziek scoort de Denon AH-GC30 helaas iets minder. Ondanks dat de tonale balans in orde blijkt te zijn, komt de weergave afstandelijk en getemd over. Dit vinden wij erg jammer, wij weten dat Denon veel beter kan dan dit. Als u dus de nadruk op muziek legt, bij de aanschaf van een draadloze hoofdtelefoon, dan zal dit waarschijnlijk niet de juiste keuze voor u zijn.

Gerelateerde berichten

Metrum Onyx

Review Metrum Acoustics Onyx

Eindoordeel InhoudWie Alpha Audio een beetje volgt zal vast al eens een review over het Nederlandse bedrijf Metrum Acoustics gelezen hebben. En wie hier vaker komt weet dat we op het Alpha hoofdkantoor spelen met de Pavane en de Ambre. Het is dan ook geen geheim dat wij een boontje hebben voor Metrum Acoustics. Voor […]

Harbeth Super HL5plus

Review Harbeth Super HL5plus

Eindoordeel InhoudHarbeth… een naam die bij vele audioliefhebbers wel wat losmaakt. Meestal een vreugdesprongetje aan de linkerzijde in de borstkas. De pure benadering van muziek. De veertig jaar historie. De connectie met studio’s… Het zijn allemaal zaken die liefhebbers kunnen waarderen. Om maar te zwijgen over het handwerk. En natuurlijk: de klank. Wij testen de […]

Geef een reactie