Review Denon AH D7200

Voordelen

 • Mooie, strakke afwerking
 • Uiterst gebalanceerd geluid
 • Goede eigenschappen van open en gesloten systeem verenigd
 • Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Nadelen

 • Geen 3,5 mm plug met korte kabel meegeleverd
 • Geen opbergdoos / zak meegeleverd
 • Niet portable
 • Prijs: € 799

  Bouwkwaliteit
  Inzetbaarheid
  Weergave
  Prijs
  Denon AH-D7200

  Comfort

  Denon AH-D7200

  We krijgen een al ingespeeld exemplaar ter review aangeboden, dus we kunnen meteen beginnen met luisteren. De AH-D7200 is makkelijk op maat af te stellen. Als extra heeft Denon in de hoofdband maat-aanduidingen geplaatst zodat u uw favoriete stand makkelijk kunt aflezen.

  Bij hoofdtelefoons is draagcomfort erg belangrijk; vooral bij gesloten systemen moet het voldoende stevig zitten en tegelijk niet te veel afklemmen. Bovendien moet het geschikt zijn voor een grote variëteit aan hoofdmaten.

  Wij vinden dat de AH-D7200 erg comfortabel zit. En ook de mede-luisteraars hebben geen klachten. Bijzonder prettig is dat er ondanks de gesloten structuur geen onaangename warmteontwikkeling optreedt. Het is geen probleem om langdurig te luisteren, soms wel urenlang. We merkten dat we bij het kiezen tussen hoofdtelefoons graag naar de AH-D7200 grepen, ook als we niet met reviewen bezig waren maar gewoon lekker wilden luisteren naar muziek.

   
   

  Winkels met Denon

  Schoenmakersstraat 19
  6041EX Roermond, NL
  Pelikaanstraat 126
  2018 Antwerpen, BE
  Bredabaan 1031
  B-2930 Brasschaat, BE
  Joseph Bensstraat 21
  1180 Ukkel, BE

  4 reacties

  1. Nog een aanvulling op mijn eerste bericht. Doordat ik de mini Jack kabel van de D7100 heb kon ik deze aansluiten op de D7200. Resultaten met Hi-res materiaal via de iPhone aangesloten op de dragonfly Red en Chord Mojo waren ook top! Dus hij is misschien niet voor mobiel gemaakt, maar is daar ook zeker geschikt voor!

  2. Inderdaad wow, Ik heb ook de voorganger van de 7200, maar nu ook in het bezit van deze hoofdtelefoon. Is echt beter op alle fronten. Door de recensie gaan luisteren. Voor een gesloten systeem echt super! Ben blij dat jullie voor neutraliteit gaan als referentie voor het luisteren. Hier kan je uren naar luisteren. Zeer aambevelingswaardig! Bedankt voor de recensie!

  Geef een antwoord