Review Definitive Technology D15 luidspreker

Voordelen

 • Fijne sound
 • Mooi ontwerp
 • Geschikt voor muziek én film

Nadelen

 • Niet super precies
 • Niet compleet neutraal
 • Prijs: € 3398

  Bouwkwaliteit
  Aanstuurbaarheid
  Weergave
  Prijs

  Conclusie

  De Definitive Technology Demand D15 is een prima allround vloerstaander. De luidspreker heeft een rustig klankkarakter. Het laag is vol, gul maar niet wollig of overvloedig. Het midden is wat rustig en het hoog open en sprakelend. De luidspreker speelt zonder moeite alle genres. Ook metal en rock voelen zich thuis. In de cinema merken we dat de Demand D15 zich als een vis in het water voelt. De D15 zet daar een grootse en dynamische weergave neer. Voor 3398 euro per set haalt u een prettige allrounder in huis.

  Voor wie?

  Voor wie is de Definitive Technology Demand D15 geschikt? Wij denken aan mensen die een degelijke allrounder zoeken. De D15 lust in feite alles en zal ook luisteraars bevallen die van wat rock en metal houden. Het milde middengebied en stevige fundament draagt daar zeker aan bij. Het is wat dat betreft een vergevingsgezinde speaker.

  De keerzijde – als je dat een keerzijde kan noemen – is dat er wel een plafond zit aan transparantie en ‘niveau’. Het verschil tussen onze referentieset en de cinema was niet wereldschokkend. Bij sommige modellen is het wel heel goed hoorbaar. Denk aan de Revel die écht meegroeide met de set. Maar ja: elk voordeel ‘heb z’n nadeel’.

   
   

  Winkels met Definitive Technology

  Schoenmakersstraat 19
  6041EX Roermond, NL

  Geef een antwoord