web analytics

Review dCS Network Bridge

Voordelen

 • Werking perfect
 • Mogelijk de beste streamer ooit in mijn systeem
 • Ongekleurde weergave
 • Pure muziek speler

Nadelen

 • Kan niets bedenken
 • Prijs: € 3990

  Bouwkwaliteit
  Inzetbaarheid
  Weergave
  Prijs
  dCS Network Bridge

  Conclusie

  dCS zet met de Network Bridge een parel van een streamer neer. Of beter gezegd: een perfecte brug tussen uw d/a-converter en digitaal opgeslagen muziek. Het is even een investering, maar als uw set op niveau is en u de investeringsmogelijkheden hebt, is er weinig beters te vinden.

  Topklasse

  dCS Network Bridge

  Wat is er nog toe te voegen aan het bovenstaande? Weinig zijn we bang.

  De dCS Network Bridge behoort tot de zeldzame componenten die in de juiste setting het plafond van het haalbare aanraken. Zonder daarbij een klankkleur toe voegen als smaakversterker, zonder de muziek naar de achtergrond te dringen door techniek op de eerste plaats te stellen.

  Het is een kostbare oplossing als interface tussen de digitaal opgeslagen muziek en een DAC, kostbaar genoeg om pas te overwegen als de rest van het weergave systeem op een gelijk niveau is gebracht. Is dat het geval en hebt u het budget ga dan voor deze functionele oplossing en zak met wijd open oren weg in de muziek.

  Gerelateerde berichten

  Video Review Sonos One VS Harman Citation One

  Topklasse Inhoud 1. Inleiding2. Verschillen en overeenkomsten3. TopklasseReactiesHet is een premiere! Jawel… niet van Sonos of Harman, maar van Sean Schuurman. Hij staat voor het eerst voor de Alpha Camera. Gelukkig in zijn comfort zone: smart speakers. We – Sean – zetten de Sonos One tegenover de Harman Citation One.  Terug naar: Inleiding

  Audioquest Niagara 1200

  Review Audioquest Niagara 1200

  Audioquest zet naar onze mening met de Niagara 1200 niet alleen een mooier, maar ook een beter product neer dan de 1000. Er is één uitgang extra én wij denken toch dat hij wat beter klinkt. De Niagara 1200 heeft een schone en energieke klank. De presentatie is luchtig, groot en up-beat. Of we onze eindversterker zouden combineren… mwah. Het kan. Maar daar zijn betere producten voor. Al kost dat ook weer extra geld.

  1 reactie

  1. Prachtige review van een interessante bridge van een mooi merk.
   Inderdaad super simpel in te passen in een bestaande installatie ook als die niet van dCS is. Dat heb ik een maand of 9 geleden dan ook in onze setup gedaan. Bij ons klonk de dCS echter “koud” om niet te zeggen klinisch (over AES/EBU) in vergelijking met onze Auralic Aries G2.
   Zal te maken hebben met de set-up, de vorm van de dag en met persoonlijke voorkeuren!!

  Geef een reactie