web analytics

Review dCS Network Bridge

Prijs: € 3990

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
dCS Network Bridge

Conclusie

dCS zet met de Network Bridge een parel van een streamer neer. Of beter gezegd: een perfecte brug tussen uw d/a-converter en digitaal opgeslagen muziek. Het is even een investering, maar als uw set op niveau is en u de investeringsmogelijkheden hebt, is er weinig beters te vinden.

Topklasse

dCS Network Bridge

Wat is er nog toe te voegen aan het bovenstaande? Weinig zijn we bang.

De dCS Network Bridge behoort tot de zeldzame componenten die in de juiste setting het plafond van het haalbare aanraken. Zonder daarbij een klankkleur toe voegen als smaakversterker, zonder de muziek naar de achtergrond te dringen door techniek op de eerste plaats te stellen.

Het is een kostbare oplossing als interface tussen de digitaal opgeslagen muziek en een DAC, kostbaar genoeg om pas te overwegen als de rest van het weergave systeem op een gelijk niveau is gebracht. Is dat het geval en hebt u het budget ga dan voor deze functionele oplossing en zak met wijd open oren weg in de muziek.

Gerelateerde berichten

Bluesound Node 2

Impressie Bluesound Node 2

Topklasse InhoudOp 25 augustus heeft AND Benelux de nieuwe Bluesound-serie laten zien aan de pers. Dit bleek meer dan alleen maar een nieuw jasje. De nieuwelingen hebben talloze ingangen, standaard bluetooth, betere wifi en bijvoorbeeld touch-bediening op het apparaat zelf. Handig! Wij bekijken vandaag de nieuwe Node 2. 

Bryston BDP-2

Review Bryston BDP-2 Digital Player

Topklasse InhoudDe Bryston BDP-2 van Bryston is reeds een paar jaar verkrijgbaar en normaliter betekent dit tijd voor een nieuw model. Maar niet bij Bryston. De fabrikant lanceert gewoon een firmware update. Reden genoeg voor Alpha-Audio om de BDP-2 eens goed te reviewen.

1 reactie

  1. Prachtige review van een interessante bridge van een mooi merk.
    Inderdaad super simpel in te passen in een bestaande installatie ook als die niet van dCS is. Dat heb ik een maand of 9 geleden dan ook in onze setup gedaan. Bij ons klonk de dCS echter “koud” om niet te zeggen klinisch (over AES/EBU) in vergelijking met onze Auralic Aries G2.
    Zal te maken hebben met de set-up, de vorm van de dag en met persoonlijke voorkeuren!!

Geef een reactie