web analytics

Review Daudio S1 open dipool luidspreker

Voordelen

 • Klinkt zeer coherent
 • Mooi stereobeeld
 • Superstrak laag... en mid.... en hoog
 • Op zachte volumes ook mooi klankbeeld

Nadelen

 • Oogt wat lomp
 • Prijs: € 18.500 euro per paar

  Bouwkwaliteit
  Aanstuurbaarheid
  Weergave
  Prijs
  Daudio S1 open dipool

  Conclusie

  U hebt het wel kunnen lezen; we zijn bijzonder te spreken over deze Daudio S1. De klank is compleet, stressloos, open, snel en detailrijk. Alles is keurig in verhouding met elkaar. Zowel op luide als zachte volumes. En dat is knap.

  Met een prijskaartje van 18.500 euro mag u heel wat verwachten van een speaker. En gelukkig levert de Daudio S1. Klankmatig komt hij met gemak mee met de 'big boys'. Denk aan Bowers, KEF, Sonus Faber, Monitor Audio.... you name it. Ook de Grimm LS1 durven wij er naast te zetten. Geen probleem. Petje af hier.

  Het enige is de afwerking. Het mag mooier. Al is dat smaak. We hebben de S1 niet gezien in hoogglans. Dat moet dit probleem weg kunnen nemen.

  Specificaties Daudio S1

  Inhoud

  Soort luidspreker Open dipool
  Bereik 30 – 22.000 Hz
  Crossover 280 – 2600 Hz
  Rendement 87 dB / w / m
  Afmetingen 45 x 27 x 125 cm
  Prijs 18.500 euro

  Gerelateerde berichten

  DALI Callisto

  Video DALI Callisto 6C – inclusief draadloze meting

  Specificaties Daudio S1 Inhoud 1. Inleiding2. De Test Setup3. Luisteren4. Metingen5. Voor wie?6. Specificaties Daudio S1ReactiesDALI heeft na wat teasers de DALI Callisto in de markt gezet. Wij hebben de vloerstaander in handen gekregen en onderwerpen hem natuurlijk aan een grondige test. De review volgt nog, maar we willen u wel alvast een beetje het […]

  Classé CP-800 review

  Specificaties Daudio S1 Inhoud 1. Inleiding2. De Test Setup3. Luisteren4. Metingen5. Voor wie?6. Specificaties Daudio S1ReactiesEen voorversterker, d/a-converter en processor in één behuizing? Dat klinkt als een zeer interessante deal voor de moderne hifi-liefhebber. Zeker als het ook nog op hoog niveau gebeurt. Classé meent deze mix te kunnen maken, zonder in te boeten op […]

  11 reacties

   1. Het is het afstraal gedrag wat zoveel beter tot zijn recht komt.
    Ik heb de S1 nu al in verschillende ruimtes gehoord, het blijft fenomenaal.
    Realistische weergave, en die je dan niet snel vergeet.

  Geef een reactie