web analytics

Review Daudio S1 open dipool luidspreker

Voordelen

 • Klinkt zeer coherent
 • Mooi stereobeeld
 • Superstrak laag... en mid.... en hoog
 • Op zachte volumes ook mooi klankbeeld

Nadelen

 • Oogt wat lomp
  • Prijs: € 18.500 euro per paar

   Bouwkwaliteit
   Aanstuurbaarheid
   Weergave
   Prijs
   Daudio S1 open dipool

   Conclusie

   U hebt het wel kunnen lezen; we zijn bijzonder te spreken over deze Daudio S1. De klank is compleet, stressloos, open, snel en detailrijk. Alles is keurig in verhouding met elkaar. Zowel op luide als zachte volumes. En dat is knap.

   Met een prijskaartje van 18.500 euro mag u heel wat verwachten van een speaker. En gelukkig levert de Daudio S1. Klankmatig komt hij met gemak mee met de 'big boys'. Denk aan Bowers, KEF, Sonus Faber, Monitor Audio.... you name it. Ook de Grimm LS1 durven wij er naast te zetten. Geen probleem. Petje af hier.

   Het enige is de afwerking. Het mag mooier. Al is dat smaak. We hebben de S1 niet gezien in hoogglans. Dat moet dit probleem weg kunnen nemen.

   Specificaties Daudio S1

   Inhoud

   Soort luidsprekerOpen dipool
   Bereik30 – 22.000 Hz
   Crossover280 – 2600 Hz
   Rendement87 dB / w / m
   Afmetingen45 x 27 x 125 cm
   Prijs18.500 euro

   Gerelateerde berichten

   AVM v30

   Video AVM 30-series

   Specificaties Daudio S1 Inhoud 1. Inleiding2. De Test Setup3. Luisteren4. Metingen5. Voor wie?6. Specificaties Daudio S1ReactiesHet Duitse AVM heeft ter ere van zijn 30-jarig bestaan een 30-series uitgebracht. In eerste instantie was het de bedoeling dat deze in een oplage van 333 stuks zou komen. Een echte ‘Limited Edition’ dus. Maar van dat plan zijn […]

   Oppo Sonica DAC

   Review OPPO Sonica DAC

   Specificaties Daudio S1 Inhoud 1. Inleiding2. De Test Setup3. Luisteren4. Metingen5. Voor wie?6. Specificaties Daudio S1ReactiesOPPO Digital… wie? OPPO… Digital. Dit is een in subdivisie van OPPO dat in Californië is gevestigd. Onderdeel van het Chineese moederbedrijf OPPO Electronics dat vooral bekend is geworden door zijn DVD-spelers en Blu-rayspelers. Nu waagt de fabrikant zich – […]

   11 reacties

    1. Het is het afstraal gedrag wat zoveel beter tot zijn recht komt.
     Ik heb de S1 nu al in verschillende ruimtes gehoord, het blijft fenomenaal.
     Realistische weergave, en die je dan niet snel vergeet.

   Geef een reactie