Review Daudio S1 open dipool luidspreker

Daudio S1 open dipool

Voor wie?

Daudio S1 open dipool

Wie zet nu een setje Daudio S1 neer? Simpel: puristen. Liefhebbers. Studio-mensen. Muziek-freaks die geen compromissen willen maken op gebied van imaging, detail en frequentiebereik. Geen liefhebbers van design of een subtiel setje. Daar is de Daudio S1 echt te aanwezig voor.

Gelukkig heeft Daudio ons al laten weten dat hoogglans met een strakkere afwerking mogelijk is. Tegen meerprijs natuurlijk. Klankmatig verandert er niets.

Gerelateerde berichten

Musical Fidelity MX DAC

Review Musical Fidelity MX-DAC

Bij Alpha-audio testen we natuurlijk goed. Hoe goed?  Wij schieten met vlammenwerpers en scherpe patronen over de apparatuur heen. Als dat nog niet genoeg stress is, draaien wij voluit ?de beste hits van Marianne Weber?. Doet de apparatuur het dan nog, dan gaan we luisteren. Voor de Musical Fidelity geen uitzondering.

Schiit Magni Modi

Review Schiit Modi en Magni

Schiit! ?And yes, that?s our name. And yes, it?s pronounced exactly as you think.? Schiit is een Amerikaans bedrijf dat zich specialiseert in dacs en hoofdtelefoonversterking. Een slimme zet, want de halve wereld loopt met een hoofdtelefoon rond. De halve wereld beseft echter nog niet altijd dat het veel beter kan. En daar komt Schiit om […]

Dynaudio MC 15 zonder frontje

Dynaudio MC 15: multimedia en meer

Op verzoek nemen we Dynaudio’s interpretatie van een multimedia luidspreker, de MC 15, eens nader onder de loep. Deze compacte actieve monitor lijkt in eerste instantie vooral bedoeld als desktopluidspreker voor muziekweergave via PC of notebook, gaming en muziekbewerking. Maar kijken we iets verder, dan zou ieder apparaat met een eigen volumeregeling een leuke combinatie […]

11 reacties

    1. Het is het afstraal gedrag wat zoveel beter tot zijn recht komt.
      Ik heb de S1 nu al in verschillende ruimtes gehoord, het blijft fenomenaal.
      Realistische weergave, en die je dan niet snel vergeet.

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Video review Akiko Audio Minelli power conditioner

Video review Akiko Audio Minelli power conditioner