web analytics

Review DALI Oberon 1 monitor

Prijs: € 398

Bouwkwaliteit
Aanstuurbaarheid
Klank
Prijs
DALI Oberon 1

Conclusie

We kunnen ons niet van de indruk ontdoen dat er steeds meer mooie, betaalbare producten op de markt komen. Producten zoals de Oberon 1 die een combinatie zijn van hoogwaardige elementen en uitstekende bouwkwaliteit. Daarnaast klinken ze erg goed, zijn ze gemakkelijk te plaatsen en zien ze er ook nog eens mooi uit. Heel wat positieve elementen dus. Meer zelfs. Volgens ons heeft Dali een nieuwe standaard neergezet in deze prijsklasse. Lang leve Koning Oberon!

Gebruikte apparatuur

Inhoud

Gebruikte appratuur

Versterkers NAD 316 BEE V2, Bryston B60R
Bron NAD M50
DAC Dion Audio NOS 16
Luidsprekers DALI Oberon 1 en Audiovector QR1
Stands Isoacoustics Aperta
Kabels Grimm Audio TRP, Supra, Audioquest

Gerelateerde berichten

vM Marantz SA8400

Gebruikte apparatuur InhoudTwintig jaar Van Medevoort! Het Nederlandse bedrijf Audioart is al een tijdje bezig. En niet alleen met eigen producten, maar ook met modificaties van andere merken. U kent vast wel het grote succes: de Philips DVD 963-SA. Nu heeft Ad van Medevoort de SA8400 van Marantz aangepakt; een stereo sacd-speler.

DALI Phantom 280S

Review DALI Phantom 280S

Gebruikte apparatuur InhoudHier is hij dan: de éérste review van een inbouw-luidspreker. Dé reden dat we onze Custom Install muur hebben gebouwd. We trappen af met een ‘big boy’: de DALI Phantom 280S. Een gigantische inbouwspeaker van 1.5 meter hoog en 0.5 meter breed. Is groter beter? We gaan het horen… en meten.

Geef een reactie