Review – Cambridge Audio EVO 150 geïntegreerde versterker – degelijke alleskunner

Voordelen

 • Mooi design en display
 • Degelijke app
 • Roon Ready
 • Veel aansluitmogelijkheden

Nadelen

 • Luidspreker moet echt passen
 • Prijs: € 2999

  Bouwkwaliteit
  App
  Weergave
  Prijs

  Set-up en Installatie

  Inhoud

  Cambridge Audio EVO 150

  Omdat de Cambridge Audio EVO 150 geen speakon aansluitingen heeft, gebruiken we de Ricable Magnus luidsprekerkabels om van de EVO 150 naar onze luidsprekers te gaan. Een handgemaakte ethernetkabel maakt verbinding met het net. En dat is het. Wat kan het leven toch eenvoudig zijn. De wifi verbinding is overigens erg stabiel en er zijn geen zichtbare antennes om het strakke uiterlijk niet te verstoren. Een pluspunt in ons boek.

  De Cambridge Audio EVO 150 vervangt haast onze volledige referentie-set. We sluiten hem aan op een Audioquest Powerquest 3 met een zelfgemaakte ethernetkabel. De luidsprekers worden aangesloten met een setje Ricable Magnus Speaker MKII kabels. Ook het netsnoer komt uit de Ricable Magnus serie. En meer kabels heb je eigenlijk niet nodig. Voor de test met de EVO 150 hebben we onderstaande luidsprekers gebruikt:

  We gebruiken cd’s, streamen via Qobuz en Tidal en spelen hi-res bestanden af via usb.

  4 reacties

   1. Bedankt voor je reactie Geoffrey. Dat vooraf thuis proberen zal lastig worden aangezien ik een evo 75 voordelig tweedehands kan overnemen. Ik hoop eigenlijk dat de klank signatuur vergelijkbaar is met mijn cxa61…..;-)

  1. Hoi Geoffrey, bedankt voor deze duidelijke review. Lijkt mij een mooie oplossing. Vrouwlief is ook al om. Scheelt een hoop losse apparaten. Ik kijk momenteel naar de evo 75. Enig idee hoe dit gaat matchen met audio physic speakers?

  Geef een antwoord