web analytics

Review: Bryston BryFi BW1

Prijs: € 1950

Klank
Features
Optiek
Bouwwijze
Prijs

Connectiviteit

De BryFi heeft diverse aansluitingen en bedieningsknoppen voorhanden. Een deel zit netjes verborgen achter een klepje op het front, een deel is gesitueerd op het achterpaneel. Op het front vinden we naast de powerswitch een 3,5 mm jack aansluiting voor het insturen van een analoog signaal. Hiernaast een volumeregeling voor deze analoge ingang. Vervolgens een drietal status-LED’s, een viertal USB-poorten en een RJ45 netwerkaansluiting (10/100Mbps). Aan de achterzijde zit de aansluiting voor de externe voedingsunit, een 3,5 jack voor de aansluiting van een subwoofer en wederom een 3,5mm jack voor analoge bronnen.

Intern missen we een WiFi-module, maar Bryston levert hiervoor een losse 2,4GHz WiFi-dongle met de BryFi mee. Geen WiFi gewenst? Simpelweg de dongle uitnemen en de WiFi is doeltreffend gedeactiveerd. Nuchtere Canadese logica. Zo makkelijk kan het zijn.

Gerelateerde berichten

Shuttle DH0U2

Review Shuttle DH02U bare bone media pc

Connectiviteit InhoudHet zal de vast lezer vast niet ontgaan zijn dat Alpha Audio zo af en toe flink in de hardware duikt. We houden wel van pc-audio en -video. De reden is eenvoudig: het is vaak kostentechnisch interessant én het is lekker flexibel. U bepaalt de processor, geheugen, opslagcapaciteit en software. En mocht u verder […]

Sonos Sub detail

Review Sonos Sub

Connectiviteit InhoudHij is al een tijdje geleden aangekondigd, maar we mogen er nu pas over schrijven: de Sonos Sub. Oftewel: de subwoofer van Sonos. Uiteraard draadloos… En uiteraard geheel in stijl van Sonos. Een tikkie lifestyle met gelukkig ook een goede scheut hifiwaardige prestaties. 

1 reactie

Geef een reactie