web analytics

Review Bowers & Wilkins 707S2

Prijs: € 500 per stuk

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
Weergave
Prijs
Bowers 707S2

Conclusie

Wat een heerlijk speakertje. En dat voor een erg interessante prijs! De Bowers & Wilkins 707S2 heeft ons verrast op gebied van complete weergave, detaillering en prijs / prestatie. Voor 500 euro haalt u gewoon een fijne speaker in huis. Match hem wel goed...! Alpha Approved!

Specificaties Bowers & Wilkins 707S2

Inhoud

 

Type speaker 2-weg basreflex monitor
Units 25mm double dome tweeter, 13 cm continuum mid / laag
Frequentiebereik (+/- 3dB) 50 Hz – 28 kHz
Vervorming <1 % bij 110 Hz – 22 kHz
Gevoelingheid 84 dB / watt / meter
Impedantie 8 Ohm nominaal
Afmetingen / gewicht 280 x 165 x 260 (h x b x d), 6 Kg
Prijs 500 euro per stuk

Gerelateerde berichten

Teufel Ultima 40 Active

Video Teufel Ultima 40 MK2 Active en Passive

Specificaties Bowers & Wilkins 707S2 InhoudWe hebben van Teufel twee versie van de populaire Ultima 40 binnen gekregen: de Teufel Ultima 40 Active en de passieve versie. Wij willen ze graag naast elkaar zetten, aangezien de ‘gewone’ Ultima 40 Mk2 ook met een receiver in een bundel te koop is. De prijs ligt dan redelijk […]

Dion Audio M123 monitor speaker

Review Dion Audio M123

Specificaties Bowers & Wilkins 707S2 InhoudDe Dion Audio M123 is een klein speakertje. Klein, vrij onopvallend en zeker niet pretentieus. Het is ‘gewoon’ en monitorspeaker met een degelijke afwerking in (echt) houtvineer. Zo zien we ze wel vaker. Bijna elke grote fabrikant heeft wel een monitor in het assortiment. Toch geeft Miquel Blauw ons een […]

17 reacties

 1. Mooie review van de 707 S2
  Aansturen dus belangrijk. Kan dit goed met Cambridge CXA60 of Arcam SA10?
  Heb je Acoustic Energy AE500 getest? Ik heb deze speaker beluisterd: goed geluid. Is dit een alternatief voor 707S2?

 2. B & W hoort bij de top, de jongens daar hebben echt goeie oren. Volgens mij is het hoog niet naar wens om dat je deze speakers op ‘n -volgens mij- versterker moet aansluiten die ook bij de top hoort. Het hoog / midden frequentie heeft geen grote kast nodig. Zie link. Aangesloten op een buizenversterker zul je versteld staan van de klankkwaliteit. Wat er natuurlijk ook bij hoort is een actieve subwoofer. https://goo.gl/images/nJQj53

 3. Hallo Jaap,

  Aangezien je deze review en de eerste indruk met de Heos AVR ongeveer gelijktijdig hebt gepost, ben ik benieuwd of je deze speakers wellicht ook kunnen combineren met de AVR?

  Ik heb onlangs de Heos AVR gekocht en wil op termijn mijn huidige Elac vloerstaanders (op leeftijd) vervangen door iets compacters. Aangezien je aangeeft dat de B&W speakers wellicht wat te scherp in het hoog kunnen zijn of dit matcht met de ‘Denon-karakteristiek’. Of dat ik het wellicht bij andere merken zou moeten zoeken.

  1. De Heos AVR krijgt hem aangestuurd – net geprobeerd – maar door het lage rendement van de 707S2 kan het niet heel luid. Ook mis ik wat body in de weergave ten opzichte van de Dion Audio SD60. Die geeft net wat meer ballen mee aan de speaker.

 4. Mooie review. mooie speaker. Veel mooie materialen en dan ook nog het bijzondere laag. Toch echt wel opletten inderdaad met dat gevoelige hoog. In een kale ruimte met een goedkope versterker komt het niet goed. Daarom vind ik het hoog juist heel belangrijk bij een aankoop. In een normale ruimte, lees niet gedempt, het moeilijkste om goed te krijgen.

  Ik had nog een vraag. Komt de muziek met deze set los van de speakers?

Geef een reactie