web analytics

Review Bowers & Wilkins 606 S2

Prijs: € 350

Bouwkwaliteit
Aanstuurbaarheid
Weergave
Prijs
Bowers Wilkins 606S2

Conclusie

Wat een heerlijke speaker is de nieuwe Bowers & Wilkins 606 S2. Met 350 euro per stuk is het een prima te betalen model voor wie de eerste stappen wil zetten in de wereld van échte hifi. De 606 S2 heeft een gemoedelijk karakter - milder dan de 700-serie - en deze bookshelf gaat nog verrassend laag. Weet wel dat een beetje versterker wel een vereiste is voor een degelijke controle.

Wij hebben genoten van deze nieuwe Brit. Als we terugkijken kunnen we weinig meer vragen van een speaker van 350 euro... absolute aanrader.

Afronding en specificaties

U hebt inmiddels wel begrepen dat we erg te spreken zijn over deze nieuwe instapper. We kunnen weinig meer eisen in deze prijsklasse. De 606 S2 oogt goed, speelt lekker en is uitstekend te betalen. Dikke Alpha Approved!

Specificaties Bowers & Wilkins 606 S2

Soort luidspreker Bookshelf, basreflex
Frequentiebereik 52 Hz – 28 kHz +/-3dB
Gevoeligheid 88dB
Impedantie 8 Ohm
Aanbevolen vermogen 30 – 120 watt
Afmetingen 345 x 190 x 300mm
Gewicht 6.9 Kg
Prijs 350 euro per stuk

Gerelateerde berichten

High End Munchen 2017

Multitest: De laatste cd-speler die u nog nodig hebt (punt)

Afronding en specificaties InhoudOnlangs hebben we bij Alpha-Audio een selectie cd-spelers ontvangen die zijn gebouwd voor een leven. En dit zou in principe voldoende zijn om uw cd-collectie tot in lengte van jaren te koesteren. De prijsklasse varieert van zo’n drie tot achtduizend Euro. Een stevig onderling prijsverschil. Hoe verhouden dergelijke spelers zich nu tot […]

Triangle Celius ESW

Afronding en specificaties InhoudJe kent wel van die dagen die normaal beginnen en ineens een wending krijgen. Je staat op, eet je ontbijt, drinkt een kop koffie, slentert naar de luisterruimte en gaat rustig zitten. Je rommelt wat in je tas met cd?s en kiest uit een twintigtal de eerste cd van de dag. Een […]

1 reactie

  1. Je blind staren op specificaties is verkeerd cijfers zeggen vaak niets over hoe het klinkt. Maar de Engelse speaker fabrikanten staan erom bekend dat de hogere frequenties zijdezacht klinken. B&W heeft hier echt iets gepresenteerd, want voor €700,– deze kwaliteit te leveren is subliem. De genoemde geïntegreerde versterker is ook van 5 sterren kwaliteit. Ook hier geldt dat deze geen 100 watt levert en toch €2.500,– kost. Alleen het vermogen zegt niets over de kwaliteit van de weergave. Als je geen LP’s wilt afspelen, dan is dit DE topper onder de alleskunners. Het is een vaststaand feit, de klankkwaliteit van elke luidsprekerbox wordt bepaald door het bronsignaal.

Geef een reactie