web analytics

Review Bowers & Wilkins 606 S2

Voordelen

 • Klinkt erg gemoedelijk
 • Strak design
 • Prijs!

Nadelen

 • Goede versterking is wel nodig
 • Prijs: € 350

  Bouwkwaliteit
  Aanstuurbaarheid
  Weergave
  Prijs
  Bowers Wilkins 606S2

  Conclusie

  Wat een heerlijke speaker is de nieuwe Bowers & Wilkins 606 S2. Met 350 euro per stuk is het een prima te betalen model voor wie de eerste stappen wil zetten in de wereld van échte hifi. De 606 S2 heeft een gemoedelijk karakter - milder dan de 700-serie - en deze bookshelf gaat nog verrassend laag. Weet wel dat een beetje versterker wel een vereiste is voor een degelijke controle.

  Wij hebben genoten van deze nieuwe Brit. Als we terugkijken kunnen we weinig meer vragen van een speaker van 350 euro... absolute aanrader.

  Afronding en specificaties

  U hebt inmiddels wel begrepen dat we erg te spreken zijn over deze nieuwe instapper. We kunnen weinig meer eisen in deze prijsklasse. De 606 S2 oogt goed, speelt lekker en is uitstekend te betalen. Dikke Alpha Approved!

  Specificaties Bowers & Wilkins 606 S2

  Soort luidspreker Bookshelf, basreflex
  Frequentiebereik 52 Hz – 28 kHz +/-3dB
  Gevoeligheid 88dB
  Impedantie 8 Ohm
  Aanbevolen vermogen 30 – 120 watt
  Afmetingen 345 x 190 x 300mm
  Gewicht 6.9 Kg
  Prijs 350 euro per stuk

  Gerelateerde berichten

  Moon 430 HA dac amp

  Headphone Heaven – Deel 2: • Moon Neo 430HA D3

  Afronding en specificaties Inhoud 1. Inleiding2. De test-setup3. The Sound of the 606 S24. Metingen Bowers & Wilkins 606 S25. Afronding en specificatiesReactiesOp de High End-beurs in München waren dit jaar behalve draaitafels ook de hoofdtelefoons ruim vertegenwoordigd. Bijna elk merk had wel een hoofdtelefoonlijn geëxposeerd. Maar ook Personal audio is nog behoorlijk ‘trending’. En […]

  Grimm SQM

  Review Grimm Audio SQM balanced interlink

  Afronding en specificaties Inhoud 1. Inleiding2. De test-setup3. The Sound of the 606 S24. Metingen Bowers & Wilkins 606 S25. Afronding en specificatiesReactiesGrimm Audio staat vooral bekend om zijn LS1 luidsprekerlijn. We hebben al reviews van deze actieve luidsprekers. Maar wellicht wist u nog niet dat Grimm Audio ook een paar clocks in het productgamma […]

  1 reactie

  1. Je blind staren op specificaties is verkeerd cijfers zeggen vaak niets over hoe het klinkt. Maar de Engelse speaker fabrikanten staan erom bekend dat de hogere frequenties zijdezacht klinken. B&W heeft hier echt iets gepresenteerd, want voor €700,– deze kwaliteit te leveren is subliem. De genoemde geïntegreerde versterker is ook van 5 sterren kwaliteit. Ook hier geldt dat deze geen 100 watt levert en toch €2.500,– kost. Alleen het vermogen zegt niets over de kwaliteit van de weergave. Als je geen LP’s wilt afspelen, dan is dit DE topper onder de alleskunners. Het is een vaststaand feit, de klankkwaliteit van elke luidsprekerbox wordt bepaald door het bronsignaal.

  Geef een reactie