web analytics

Review Art Speak Solid Core Silver

Voordelen

 • Warm karakter
 • Rust

Nadelen

 • Mist een fractie transparantie
  • Prijs: € 250 per set

   Bouwkwaliteit
   Klankbalans
   Geluidsbeeld
   Prijs
   Artspeak Solid Core Silver

   Geluidsbeeld en Klank

   Inhoud

   Het geluidsbeeld speelt zich af ter hoogte van de speakers en een meter ervoor en erachter. De soundstage loopt van muur tot muur en de verschillende instrumenten zijn duidelijk aanwijsbaar. Het middengebied heeft wat minder attack en definitie dan sommige andere kandidaten in deze test. Hierdoor neemt de transparantie in drukke muziekstukken een fractie af en worden niet altijd alle lijntjes uit de achtergrond getild.

   Klankbalans

   Het klankbeeld is warm en gepolijst. Nergens kunnen we een scherp randje of rafeltje ontdekken. Dit is een eigenschap die we maar al te vaak ervaren bij puur zilver van goede kwaliteit. De klankbalans is heel erg goed in orde. Nergens hebben we een idee dat er iets wordt gedempt of juist versterkt waar dit niet zou moeten. De kabel klinkt levendig en dynamisch. We missen de droge klappen die sommige solid core kandidaten wel geven. Ook is de timbre net even een fractie groter en voller dan in realiteit. Erg? Nee. Wij ervaren dit als prettig en worden niet snel luistermoe van de Art Speak.

   Gerelateerde berichten

   Quested V2108

   Review Quested V2108 monitor speakers

   Geluidsbeeld en Klank Inhoud 1. Inleiding2. Geluidsbeeld en Klank3. Scores en overzichtReactiesVeel hifi-merken prijzen hun producten aan met de belofte dat hun apparatuur net zo klinkt als in de studio. Logisch, want dat zou betekenen dat het systeem perfect is: in de studio staat de band. Daar wordt de muziek opgenomen. Dus zo moet het […]

   Audioquest Niagara 1200

   Review Audioquest Niagara 1200

   Audioquest zet naar onze mening met de Niagara 1200 niet alleen een mooier, maar ook een beter product neer dan de 1000. Er is één uitgang extra én wij denken toch dat hij wat beter klinkt. De Niagara 1200 heeft een schone en energieke klank. De presentatie is luchtig, groot en up-beat. Of we onze eindversterker zouden combineren… mwah. Het kan. Maar daar zijn betere producten voor. Al kost dat ook weer extra geld.

   2 reacties

   Geef een reactie