web analytics

Review AKG N90 Hoofdtelefoon

Voordelen

 • Erg mooi gemaakt
 • Compleet geleverd
 • Zéér effectieve ruisonderdrukking

Nadelen

 • Niet meest muzikaal
 • Prijs
 • Prijs: € 1499

  Afwerking
  Comfort
  Weergave
  Prijs
  AKG N90

  Conclusie

  De AKG N90 is een indrukwekkend stuk hardware. De bouwkwaliteit is subliem, de levering is zeer compleet met alle nodige accessoires en een waanzinnig mooie doos om hem in op te bergen en tenslotte werkt het stukje inmeten zonder twijfel.

  Er is echter wel een maar. Hoewel de noise-cancelling één van de beste in markt is, is de weergave van muziek wel een zaak waar we wat kritiek op hebben. Het is aan de droge en vlakke kant. Daarnaast wordt het minder naarmate de ruisonderdrukking meer werk moet verrichten.

  Zoekt u dus een hoofdtelefoon met de beste weergave in deze klasse: zoek verder. Zoekt u een totaaloplossing die rust geeft in drukkere omgevingen: de N90 is voor u.

  Specificaties

  Inhoud

  Prijs: 1499 euro
  Frequentierespons 10 Hz – 30 kHz
  Weerstand 32 Ohm
  Max ingangsvermogen 100 mW
  Gevoeligheid 110 dB / 1 kHz / 100 mV
  Gewicht 460 gram
  Kabellengte 1,2 – 3 meter (afhankelijk van kabel)
  Connectors Minijack en verloop naar jack

   

  Gerelateerde berichten

  Final D8000 pro

  Review – Update Final D8000 Pro Edition

  Specificaties Inhoud 1. Inleiding2. Grote doos3. De sound4. SpecificatiesReactiesBij de test van de Burson Conductor V3 kregen we de Final D8000 Pro Edition mee. We hebben de D8000 al eens gehoord en gereviewd bij de multitest (februari 2019). De final D8000 maakte indruk door zijn verfijnde weergave. Detailrijk, holografisch, neutraal en ook dynamisch. We konden […]

  creative-soundblaster-roar-pro

  Review Creative Soundblaster Roar Pro

  Specificaties Inhoud 1. Inleiding2. Grote doos3. De sound4. SpecificatiesReactiesPortable bluetooth speakers nemen behoorlijk in populariteit toe. De reden: lekker gemakkelijk. De accu gaat veelal lang mee en pairen gaat in een handomdraai. Of het nu een telefoon, tablet of draagbare speler is: fluitje van een cent. Wij testen de Creative Soundblaster Roar Pro. Een BT-speaker […]

  4 reacties

  1. Ik ben het absoluut niet eens met ruisonderdrukking effectiviteit(misschien dat ze tgoen nog niet op de markt waren; ik hoorde een verkoop medewerker praten van 10m afstand bij wifimedia. Het is niet te vergelijken qc 35 of mdr-1000x. ook maakt de ruisonderdrukking ruis. het kan liggen aan mijn warme voorkeur maar ik vond p9 beter klinken. de ruisonderdrukking is niety eens zo goed als een goed isolerende hoofdtelefoon. Ik weet niet voor welk doel er geen betere optie bestaat voor minder geld.(ook al heb ik weining erwaring med high end hoofdetefoons boven de 500 euro)

  Geef een reactie