web analytics

Review AKG N90 Hoofdtelefoon

Prijs: € 1499

Afwerking
Comfort
Weergave
Prijs
AKG N90

Conclusie

De AKG N90 is een indrukwekkend stuk hardware. De bouwkwaliteit is subliem, de levering is zeer compleet met alle nodige accessoires en een waanzinnig mooie doos om hem in op te bergen en tenslotte werkt het stukje inmeten zonder twijfel.

Er is echter wel een maar. Hoewel de noise-cancelling één van de beste in markt is, is de weergave van muziek wel een zaak waar we wat kritiek op hebben. Het is aan de droge en vlakke kant. Daarnaast wordt het minder naarmate de ruisonderdrukking meer werk moet verrichten.

Zoekt u dus een hoofdtelefoon met de beste weergave in deze klasse: zoek verder. Zoekt u een totaaloplossing die rust geeft in drukkere omgevingen: de N90 is voor u.

Specificaties

Inhoud

Prijs: 1499 euro
Frequentierespons 10 Hz – 30 kHz
Weerstand 32 Ohm
Max ingangsvermogen 100 mW
Gevoeligheid 110 dB / 1 kHz / 100 mV
Gewicht 460 gram
Kabellengte 1,2 – 3 meter (afhankelijk van kabel)
Connectors Minijack en verloop naar jack

 

Gerelateerde berichten

NuForce ICON iDo

Review NuForce Icon iDo

Specificaties InhoudWe vinden de kleine kastjes van NuForce wel wat hebben. De Dia heeft niet voor niets 3,5 ster gekregen: ruim voldoende en dus interessant. Wie een iPod, iPhone of iPad bezit kan ook bij het jonge bedrijf terecht. De Icon iDo is precies op deze doelgroep gericht. 

iWalk Sound Angle Mini

Review iWALK Sound Angle Mini

Specificaties InhoudDe letter ‘i’ in de naam iWALK doet vermoeden dat de producten van dit merk alleen bedoeld zijn voor de ‘i-devices’ van Apple. Echter, het merk iWALK zet ook diverse smartphone- en tabletaccessoires voor andere merken in de markt, waarvan een flink aantal universele oplossingen. Zo ook de iWalk Sound Angle Mini; een handzaam […]

4 reacties

  1. Ik ben het absoluut niet eens met ruisonderdrukking effectiviteit(misschien dat ze tgoen nog niet op de markt waren; ik hoorde een verkoop medewerker praten van 10m afstand bij wifimedia. Het is niet te vergelijken qc 35 of mdr-1000x. ook maakt de ruisonderdrukking ruis. het kan liggen aan mijn warme voorkeur maar ik vond p9 beter klinken. de ruisonderdrukking is niety eens zo goed als een goed isolerende hoofdtelefoon. Ik weet niet voor welk doel er geen betere optie bestaat voor minder geld.(ook al heb ik weining erwaring med high end hoofdetefoons boven de 500 euro)

Geef een reactie