web analytics

Multitest luidsprekerkabels tot 400 euro

Prijs: € Wisselt

Conclusie

Zeven luidsprekerkabels. zeven smaakjes en zes merken. We maken het er waarschijnlijk niet gemakkelijker op om te kiezen. Feit is: ze hebben allemaal hun kracht. En hun minder goede punten.

Wilt u de beste koop, dan komt QED er het beste uit. Logisch: het is de goedkoopste van het stel, maar presteert gewoon prima. De beste balans tussen prijs / kwaliteit gaat naar AudioQuest met de Type 4. Dat is een heerlijke kabel met een gunstige prijs. Tenslotte presteren Tellurium Q en Simply Audio in deze test het beste als het gaat om klankeigenschappen. Aan u om te bepalen wat u aan een kabel wilt uitgeven en wat voor eigenschappen u zoekt.

Overzichtstabel scores en prijzen

Prijs en scores instappers

Download de pdf met prijzen en scores

Gerelateerde berichten

Hypex nCore 400

Review Hypex nCore 400 bouwpakket

Overzichtstabel scores en prijzen InhoudEindelijk… we kunnen wat schrijven over de klankmatige eigenschappen van de Hypex nCore 400 kit van Hypex. We hebben ze even flink ingespeeld en in meerdere set-ups gebruikt om er wat van te kunnen zeggen. Zoekt u de ‘bouw-review-video’, dan kunt u beter hier kijken.

Van Medevoort CA230

Overzichtstabel scores en prijzen InhoudVan Medevoort speelt al tijden mee in de Hifimarkt. De ‘nieuwe’ serie is nu ongeveer twee jaar te verkrijgen bij Van Medevoort-dealers en deze wordt nog steeds regelmatig uitgebreid vanuit de ?fabriek? Maarssen. Van Medevoort mag dan zeer overtuigd zijn van de kwaliteiten van SACD, gelukkig is hij niet vergeten een […]

Geef een reactie