web analytics

Multitest luidsprekerkabels tot 400 euro

Prijs: € Wisselt

Conclusie

Zeven luidsprekerkabels. zeven smaakjes en zes merken. We maken het er waarschijnlijk niet gemakkelijker op om te kiezen. Feit is: ze hebben allemaal hun kracht. En hun minder goede punten.

Wilt u de beste koop, dan komt QED er het beste uit. Logisch: het is de goedkoopste van het stel, maar presteert gewoon prima. De beste balans tussen prijs / kwaliteit gaat naar AudioQuest met de Type 4. Dat is een heerlijke kabel met een gunstige prijs. Tenslotte presteren Tellurium Q en Simply Audio in deze test het beste als het gaat om klankeigenschappen. Aan u om te bepalen wat u aan een kabel wilt uitgeven en wat voor eigenschappen u zoekt.

Overzichtstabel scores en prijzen

Prijs en scores instappers

Download de pdf met prijzen en scores

Winkels met Audioquest

Hifi Studio Wilbert

Korte Jansstraat 11
3512GM Utrecht, NL

Contact

Rhapsody Audio

Borneolaan 25
1217GX Hilversum, AF

Contact

2 reacties

  1. De multitest is inmiddels 3 jaar oud maar heeft mij een mooie set luidsprekerkabels opgeleverd. Ik was overigens op voorhand sceptisch of er wel een verbetering t.o.v degelijk koperkabel mogelijk was. Na het beluisteren thuis van de Tellurium q kabels was ik overtuigd. Met name toen ik na een aantal dagen mijn oude kabel terugplaatste. 260 euro is het dubbel en dwars waard.

Geef een antwoord