web analytics

Multitest hoofdtelefoons – Headphone Heaven Fieldtrip

Prijs: € 3500

Multitest High End Hoofdtelefoons

Conclusie

Waar we bij Level 1 nog forse verschillen hoorden tussen de hoofdtelefoons, gaat het hier vooral om nuance en smaak. De metingen laten dat ook zien. Het zal gaan om de match tussen de andere toestellen in uw systeem, uw muzikale voorkeur, het gewenste gebruik. In die zin zijn goede kwaliteit hoofdtelefoons niet anders dan luidsprekers.

Video verslag massatest hoofdtelefoons

Inhoud

Gerelateerde berichten

Sony NWZ-A15

Review Sony NWZ-A15 High Res Walkman

Video verslag massatest hoofdtelefoons InhoudVoor wie het nog niet wist: portable hifi is enorm in opkomst. Kijk maar naar de enorme hoeveelheid hoofdtelefoons. En dan bedoelen we niet de goedkope dopjes die u bij de smartphone krijg, maar échte over- en on-ear hoofdtelefoons. Nu die markt een beetje verzadigd raakt, is het de beurt aan […]

Ferrari by Logic3 T350

Review Ferrari by Logic3 T350

Video verslag massatest hoofdtelefoons InhoudWaar loopt de jeugd meer rond? Dure hoofdtelefoons. Het liefst nog met noise-cancelling. En wie wil je heel snel aan je binden, zodat je een klant voor het leven hebt? Precies: de jeugd. Vandaar dat we nieuwe merken en modellen als paddenstoelen uit de grond zien schieten. We testen de Ferrari […]

4 reacties

 1. Leuke test.
  Aangezien ik de laatste jaren echter alleen nog maar via hoofdtelefoon muziek beluister was en ben ik altijd geïnteresseerd in dit soort reviews.
  Echter kan ik mij zelf absoluut niet vinden in de beoordeling van de hoger segment modellen welke getest zijn.
  Met name de Meze emporium welke ik hoge verwachtingen had zijn mij persoonlijk echter zeer tegen gevallen.
  Heb deze op zowel high end thube amps als solid state versterkers uitvoerig beluisterd maar vond het laag gewoonweg slecht en ongedefinieerd.
  Midden en hoog ervoer ik als mat en weinig dynamisch.
  De Raal SRH1A daarentegen ervoer ik als een absolute openbaring in alle facetten.
  Niets klinkt en ervaart zoals de Raal
  Smaak verschilt dus ook duidelijk.

 2. De HD 660 S doet prima mee in het viertal dat we in deze categorie testen. De planar en open hoofdtelefoon valt op door een prettig neutrale klank, een soundstage die het geluid mooi om het hoofd heen afbeeldt. Ook het midden-laag klinkt prettig, een beetje neigend naar warm, bijna zoals een niet-planar driver zou klinken.

  Dat laatste zinnetje klopt wel, want het is geen planar maar een moving coil.

Geef een reactie