web analytics

Multitest hoofdtelefoons – Headphone Heaven Fieldtrip

Prijs: € 3500

Multitest High End Hoofdtelefoons

Conclusie

Waar we bij Level 1 nog forse verschillen hoorden tussen de hoofdtelefoons, gaat het hier vooral om nuance en smaak. De metingen laten dat ook zien. Het zal gaan om de match tussen de andere toestellen in uw systeem, uw muzikale voorkeur, het gewenste gebruik. In die zin zijn goede kwaliteit hoofdtelefoons niet anders dan luidsprekers.

Video verslag massatest hoofdtelefoons

Inhoud

Gerelateerde berichten

DALI Rubicon 2C

Review Dali Rubicon 2C

Video verslag massatest hoofdtelefoons Inhoud 1. Inleiding2. Level 1: 350-500 euro3. Level 2: ‘die Tausender’4. Level 35. Video verslag massatest hoofdtelefoonsReactiesOp de iEar 2019 maakten we al kennis met de actieve Dali Rubicon 2C. Of korter: de actieve Rubocons. Het was in letterlijke zin een showstopper. HOE kan zoveel geluidsdruk komen uit die kleine kastjes? […]

Logitech UE Air Speaker top

Review Logitech UE Air Speaker

Video verslag massatest hoofdtelefoons Inhoud 1. Inleiding2. Level 1: 350-500 euro3. Level 2: ‘die Tausender’4. Level 35. Video verslag massatest hoofdtelefoonsReactiesEr valt enorm veel te kiezen in het segment van Apple Airplay speakers. Er zijn immers genoeg audiofabrikanten die maar al te graag een graantje willen meepikken. Verschil in benadering van het concept is er […]

4 reacties

 1. Leuke test.
  Aangezien ik de laatste jaren echter alleen nog maar via hoofdtelefoon muziek beluister was en ben ik altijd geïnteresseerd in dit soort reviews.
  Echter kan ik mij zelf absoluut niet vinden in de beoordeling van de hoger segment modellen welke getest zijn.
  Met name de Meze emporium welke ik hoge verwachtingen had zijn mij persoonlijk echter zeer tegen gevallen.
  Heb deze op zowel high end thube amps als solid state versterkers uitvoerig beluisterd maar vond het laag gewoonweg slecht en ongedefinieerd.
  Midden en hoog ervoer ik als mat en weinig dynamisch.
  De Raal SRH1A daarentegen ervoer ik als een absolute openbaring in alle facetten.
  Niets klinkt en ervaart zoals de Raal
  Smaak verschilt dus ook duidelijk.

 2. De HD 660 S doet prima mee in het viertal dat we in deze categorie testen. De planar en open hoofdtelefoon valt op door een prettig neutrale klank, een soundstage die het geluid mooi om het hoofd heen afbeeldt. Ook het midden-laag klinkt prettig, een beetje neigend naar warm, bijna zoals een niet-planar driver zou klinken.

  Dat laatste zinnetje klopt wel, want het is geen planar maar een moving coil.

Geef een reactie