Home Live Review Wireless Speakers – Buchardt – System Audio – Devialet – KAD

Live Review Wireless Speakers – Buchardt – System Audio – Devialet – KAD

3

Bekijk de stream

Inhoud

Hieronder vindt u de live-stream plus de lossless samples om te beluisteren. Deze zijn uit een lossless wav-opname geknipt en omgezet naar FLAC voor uw gemak.

Download alle lossless samples hier:

KAD K7

Devialet Phantom 108

Buchardt A500

System Audio 5.2

Bekijk de live stream Wireless speakers

Conclusie

Wat een gave test om te doen! Vier heerlijke speakers die moderne hfii symboliseren. Dit kwartet laat zien dat draadloze audio gewoon kan. En dat het goed klinkt. En dat het werkt... punt. Kortom: wilt u af van draden (behalve stroom natuurlijk) dan is dit gewoon het moment. Zoek lekker een speaker die bij u past en genieten maar!

Zoekt u een superclean middengebied en hebt u geld: KAD is uw set. Wilt u design en spektakel? Devialet levert dit zonder twijfel. Wilt u iets wat puur speelt en compact blijft? Buchardt en System Audio passen dan gewoon perfect, waarbij Buchardt nog iétsje neutraler speelt door het gesloten systeem.

Winkels met Devialet

Sint-Antoniusstraat 15
2300 Turnhout, BE
Joseph Bensstraat 21
1180 Ukkel, BE
Hooikade 13
2627 Delft, Zuid Holland, NL
Bredabaan 1031
B-2930 Brasschaat, BE
Pelikaanstraat 126
2018 Antwerpen, BE
Schoenmakersstraat 19
6041EX Roermond, NL
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen, NL
Breestraat 146-148
2311CX Leiden, Zuid Holland, NL

Winkels met System Audio

Koningsstraat 35
2011TC Haarlem, Noord Holland, NL
Theresiastraat 151 - 157
2593 AG Den Haag, Noord Holland, NL

3 REACTIES

  1. Klopt die bewering over Ernest van KAD Audio in het intro wel? Toe-in (indraaien op z’n Dutch) vergroot de focus, maar verkleint toch juist de sweet spot?

    Wat mij al langer opvalt, is dat tegenwoordig veel luidsprekers het al laten afweten bij 25 of soms zelfs 22 kHz. Ook hier is de Buchardt de enige speaker met een ouderwets ruim frequentiebereik (zelfs tot 40 kHz!). Die hoge frequenties zijn bij digitale audio uiteraard flauwekul, maar grammofoonplaten van vóór de digitalisering in de jaren ’80, en veel versterkers kunnen wel degelijk hogere frequenties weergeven. Je kan ze niet horen, maar ze beïnvloeden wel de lagere hoorbare frequenties. Waarom hebben moderne luidsprekers vaak zo’n beperkt frequentiebereik? Heb je daar een verklaring voor?

×