De Alpha Top 5 – Final Countdown

Alpha Approved

Inleiding

De tijd vliegt! Het is weer het einde van het jaar. We gaan Kerst en Oud en Nieuw tegemoet. We hopen dat u ondanks alle maatregelen wel hebt kunnen genieten van uw hobby’s en liefhebbende naasten. Juist nu hebben we elkaar nodig. We hebben bij Alpha Audio het afgelopen jaar weer ontzettend veel in handen gehad. Meer dan 100 producten om precies te zijn. En er zit nog wel wat aan te komen. Wij zetten – in een paar zinnen per apparaat – voor u op een rij wat indruk heeft gemaakt. 

Als auteur krijg je heel wat mooie spullen in handen. Een top vijf maken is dan ook bijzonder lastig. Wij hebben getracht te graven in onze geschiedenis om zo de pareltjes eruit te vissen voor u. Deze keuzes zijn puur subjectief, dus houd daar rekening mee. U vindt ook de linkjes naar de reviews om meer te weten te komen.

Veel leesplezier en alvast heel fijne feestdagen!

5 reacties

 1. Jaap,

  Waarom heb je gekozen voor 2x NAD C298 in plaats van één NAD M23? Dat zou nog iets beter zijn en met 340W aan 4 Ohm ook ruim voldoende vermogen.

  Ik ga morgen de C298 beluisteren in combinatie met C658. Ben wel heel erg benieuwd.

   1. Dat is ook een reden 😉 …

    Zou een M23 met Bluesound nog de moeite zijn om te luisteren. Of is een NAD C658/C298 combi (met Dirac en XLR) dan toch een betere optie (verder kan het budget niet oprekken…).

Geef een antwoord