web analytics

Daudio N1000 geïntegreerde versterker

Voordelen

 • Werking perfect
 • Fors uitgangsvermogen
 • Gering stroomverbruik, wordt nauwelijks warm
 • Ongekleurde weergave

Nadelen

 • Stevige prijs
 • Gebruikte codes voor de afstandsbediening
 • Zonder AB niet te gebruiken
  • Prijs: € 4499

   Bouwkwaliteit
   Inzetbaarheid
   Weergave
   Prijs
   Daudio N1000 versterker

   Conclusie

   De Daudio N1000 is een versterker die liefhebbers van precisie en netheid direct zal aanspreken. De Daudio N1000 doet heel veel goed en gebruikt hoogstaande techniek. Jammer dat hij redacteur in kwestie niet diep in het hart wist te raken. Misschien volgende keer ook maar een Daudio luidspreker erbij vragen.

   Geen oordeel?

   Inhoud

   Op de televisie is een programma met de titel “Het perfecte plaatje”, waarin bekende Nederlanders onderling strijden in een fotowedstrijd. Lang niet altijd is de scherpste, meest correcte en topkwaliteit belichte foto verkozen tot de beste. Het gaat om wat een foto in je oproept, met je gevoel doet, maar zelden is het juist de technische perfectie waar men voor valt.

   Dat is een keuze. En eenzelfde keuze als die je moet maken met de N1000 van Daudio. Ga je voor een ongekleurde weergave van muziek, zuiver, in een fors stereobeeld dat los komt, behoorlijk rijk is aan details en dynamiek, tegelijk ingehouden blijft omdat nergens uit de band wordt gesprongen, of kies je een andere route? Luister je minder naar instrument na instrument en zoek je juist naar emotie, beleving en andere waarden. In dat laatste geval is de N1000 misschien niet de versterker die op de verlanglijst moet komen.

   Technisch kunnen we geen punt vinden waarin de N1000 niet voldoet; de werking is feilloos, het vermogen groot, de klank ongekleurd en de afwerking staat op hoog niveau. Dat zijn wel redenen voor ons om de Daudio N1000 aan te bevelen. Zoals altijd is uw keuze alleen te maken door zelf naar de N1000 te luisteren en dan een persoonlijk oordeel te vellen.

   Type apparaatGeïntegreerde versterker
   VersterkerbasisnCore
   Ingangen2 x RCA, 2 x XLR
   Vermogen550 watt / 2 Ohm, 500 Watt / 4 Ohm / 300 watt / 8 Ohm.
   Vervorming0 – 20 kHz: < 0.009% bij 500 watt / 4 ohm.
   Afmetingen30.6 x 30.6 x 7.2 (bxdxh)
   Prijs4499 euro

   Gerelateerde berichten

   Metrum Acoustics Forte

   Review Metrum Acoustics Forte

   Geen oordeel? Inhoud 1. Inleiding2. Opstelling3. Geen oordeel?ReactiesDe naam Forte doet vermoeden dat het hier om een nieuw bakbeest gaat. Zeker als we alvast verklappen dat het om een eindversterker gaat. Krachtig betekent vaak: groot, log, zwaar… lomp. Maar niets is minder waar! Metrum heeft de Forte in dezelfde, slanke, stijlvolle behuizing gekregen als de […]

   Harman Omni

   Eerste impressie Harman Kardon Omni 10, Omni 20 en Adapt

   Geen oordeel? Inhoud 1. Inleiding2. Opstelling3. Geen oordeel?ReactiesHoge kwaliteit audio in een compacte behuizing. Draadloos, multiroom, via een app te besturen. Sonos begon ermee, Bluesound volgde als eerste serieuze concurrent. En inmiddels hebben steeds meer audiomerken een dergelijke serie in het assortiment. Denk aan Raumfeld en HEOS. De afgelopen maanden hebben we Omni van Harman […]

   Geef een reactie