web analytics

Bluesound Node2 versus Node2i – Puntje op de ‘i’?

Bluesound Node2i

Conclusie

Sjonge: wat heeft Bluesound zijn zaakjes toch goed voor elkaar met zijn producten. De Node2i is écht een killer in onze ogen. De weergave is bijzonder prettig, de featureset is supercompleet en zelfs de App is een droom om mee te werken. Top of de bill dus. Absoluut en zonder twijfel een Alpha Approved.

Foto's en video Bluesound Node2i

Inhoud

Video Bluesound Node2 vs Node2i

Gerelateerde berichten

Meridian 251 Powered Zone Controller

Review Meridian 251 Powered Zone Controller

Foto’s en video Bluesound Node2i InhoudOp het moment dat we de Meridian 251 uit de doos haalden, was de eerste gedachte: “Wat gaan we hiermee doen?”. Geen normale luidsprekeraansluitingen, geen afstandsbediening, geen regelaars op de voorkant, zelfs geen ingangskeuzetoetsen en een fysiek formaat waar je als rechtgeaarde audiofiel lacherig tegenaan kijkt. Het heeft een paar […]

Bluesound Node 2

Review Bluesound Node 2

Foto’s en video Bluesound Node2i InhoudNa ongeveer twee jaar was het zover: een nieuwe lijn van Bluesound. De kubusjes zijn verdwenen, de processoren zijn sneller en de netwerk-interface is vervangen voor gigabit. Maar gelukkig is er meer ter vertellen dan dat de hardware en het uiterlijk is veranderd! We testen de Bluesound Node 2… 

19 reacties

 1. Ik heb de Node 2i nu een week staan.Toch voor erbijgenomen.Het is nog wel wat uitvogelen, in ieder geval speelt die, klankbeeld aan de warme kant en aangenaam.Draaitafel en cdspeler duidelijk beter., maar die zijn ook in een andere prijsklasse.
  Wat opvalt aan het kastje: niet elke usbstick past naast de ethernetplug.
  Ook Tidal Master aan het uitproberen, er staat enorm veel muziek op Tidal, maar ook heel veel niet.
  Op de Bluesound app is wel wat muziek van Tidal te vinden, maar vind het erg omslachtig om muziek via favoriete lijsten te moeten overzetten.Dit zou toch anders moeten om het gebruikersvriendelijker te maken.In ieder geval nog een hoop uit te zoeken en wie weet ooit een Primare i35 met Prisma en dac

 2. Fantastisch apparaat, zeer blij mee. Deze speler is zeer muzikaal. Geloof me kan makkelijk de concurrentie aan met de duurdere streamers. Eigenlijk is het geen concurrentie gezien deze goede prijs.

 3. Misschien een domme vraag, maar hoe sluit ik de BlueNode 2i aan op een Apple Macmini. De Apple MacMini vraagt dan om een USB A/B kabel, maar volgens mij heeft de BlueNode geen aansluiting daarvoor.

  Ron

   1. dali katch doet zelfde als dit ik er speakers op aansluit: via bluetooth muziek afspelen wat mijn meer interesseert is geluidkwaliteit. en ik vraag me af of het veel beter klinkt met redelijk geprijsde speakers of een apparaat van hogere klasse nodig is.

 4. Dank je wel voor de vergelijking. Was erg nieuwsgierig na ivm prijsdaling de oude 2, maar die valt nu af. Erg interessant product. Net als de Lumin D2 ;). Ben benieuwd hoe de 2i het tegenover de lumin gaat doen. Steek graag die 1500 euro verschil in de zak.

  Bedankt voor de Kort en bondig review, top

Geef een reactie