web analytics

Bluesound Node2 versus Node2i – Puntje op de ‘i’?

Prijs: € 549

Bouwkwaliteit
Inzetbaarheid
App
Weergave
Prijs
Bluesound Node2i

Conclusie

Sjonge: wat heeft Bluesound zijn zaakjes toch goed voor elkaar met zijn producten. De Node2i is écht een killer in onze ogen. De weergave is bijzonder prettig, de featureset is supercompleet en zelfs de App is een droom om mee te werken. Top of de bill dus. Absoluut en zonder twijfel een Alpha Approved.

Foto's en video Bluesound Node2i

Inhoud

Video Bluesound Node2 vs Node2i

Gerelateerde berichten

elac-discovery

Video Elac Discovery

Foto’s en video Bluesound Node2i InhoudDe Elac Discovery is toch wel een apparaatje dat wat monden heeft losgemaakt. Er zijn mensen die erbij zweren en het zien als een budget-wonder. Er zijn ook groepen die er wat sceptisch naar kijken. Of alleen de nadelen zien. In ieder geval is het een bijzonder concept. We gaan […]

Dali Callisto

Review DALI Callisto wireless system

Foto’s en video Bluesound Node2i InhoudHet is de droom van menig audioliefhebber: een compleet draadloos systeem. Correctie: een écht, serieus hifi-systeem zonder draadjes. Geen concessies dus. Menig fabrikant probeert deze behoefte in te vullen met een oplossing die soort van draadloos is. Dynaudio heeft de Xeo. KEF heeft de LS50 Wireless… DALI heeft nu de […]

21 reacties

 1. Ik heb de bluesound node21 nu een paar dagen in huis.
  Ik ben bijna al een dag in de weer om de bluesound muziek van mijn nas te laten spelen.
  Een nas die ik er speciaal voor heb aangeschaft.
  zonder succes.

  Waardeloos als men roept dat het allemaal automatisch gaat, maar het gewoon niet werkt, zoals het moet werken.

 2. Ik heb de Node 2i nu een week staan.Toch voor erbijgenomen.Het is nog wel wat uitvogelen, in ieder geval speelt die, klankbeeld aan de warme kant en aangenaam.Draaitafel en cdspeler duidelijk beter., maar die zijn ook in een andere prijsklasse.
  Wat opvalt aan het kastje: niet elke usbstick past naast de ethernetplug.
  Ook Tidal Master aan het uitproberen, er staat enorm veel muziek op Tidal, maar ook heel veel niet.
  Op de Bluesound app is wel wat muziek van Tidal te vinden, maar vind het erg omslachtig om muziek via favoriete lijsten te moeten overzetten.Dit zou toch anders moeten om het gebruikersvriendelijker te maken.In ieder geval nog een hoop uit te zoeken en wie weet ooit een Primare i35 met Prisma en dac

 3. Fantastisch apparaat, zeer blij mee. Deze speler is zeer muzikaal. Geloof me kan makkelijk de concurrentie aan met de duurdere streamers. Eigenlijk is het geen concurrentie gezien deze goede prijs.

 4. Misschien een domme vraag, maar hoe sluit ik de BlueNode 2i aan op een Apple Macmini. De Apple MacMini vraagt dan om een USB A/B kabel, maar volgens mij heeft de BlueNode geen aansluiting daarvoor.

  Ron

   1. dali katch doet zelfde als dit ik er speakers op aansluit: via bluetooth muziek afspelen wat mijn meer interesseert is geluidkwaliteit. en ik vraag me af of het veel beter klinkt met redelijk geprijsde speakers of een apparaat van hogere klasse nodig is.

 5. Dank je wel voor de vergelijking. Was erg nieuwsgierig na ivm prijsdaling de oude 2, maar die valt nu af. Erg interessant product. Net als de Lumin D2 ;). Ben benieuwd hoe de 2i het tegenover de lumin gaat doen. Steek graag die 1500 euro verschil in de zak.

  Bedankt voor de Kort en bondig review, top

Geef een reactie