Bluesound Node2 versus Node2i – Puntje op de ‘i’?

Bluesound Node2i

Conclusie

Sjonge: wat heeft Bluesound zijn zaakjes toch goed voor elkaar met zijn producten. De Node2i is écht een killer in onze ogen. De weergave is bijzonder prettig, de featureset is supercompleet en zelfs de App is een droom om mee te werken. Top of de bill dus. Absoluut en zonder twijfel een Alpha Approved.

Foto's en video Bluesound Node2i

Inhoud

Video Bluesound Node2 vs Node2i

Gerelateerde berichten

Multitest: zeven excellente audio streamers

Foto’s en video Bluesound Node2i InhoudBij Alpha-Audio houden we van multitests. Ondanks dat het een enorme klus is geeft het ons op de redactie een prima overzicht van het huidige aanbod in de markt. Deze multitest geeft een hele representatieve dwarsdoorsnede van de huidige markt van audiostreamers en van de spelers die hier werkelijk een […]

Synology RT1900AC

Video – Eerste indruk Synology RT1900AC router

Foto’s en video Bluesound Node2i InhoudDat Synology NAS-apparaten maakt, weten we al langer. Maar dat ze ook een router maken, weet wellicht niet iedereen. Wij hebben een dummy kunnen zien op Storage Expo. En er zijn natuurlijk de nodige aankondigingen geweest. Nu hebben we hem in huis. Laten we de Synology RT1900AC eens goed bekijken!

7 reacties

  1. Dank je wel voor de vergelijking. Was erg nieuwsgierig na ivm prijsdaling de oude 2, maar die valt nu af. Erg interessant product. Net als de Lumin D2 ;). Ben benieuwd hoe de 2i het tegenover de lumin gaat doen. Steek graag die 1500 euro verschil in de zak.

    Bedankt voor de Kort en bondig review, top

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Review Esoteric N-05 streamer – DAC

Review Esoteric N-05 streamer – DAC