web analytics

B&K Components HTA 7.150 eindversterker

B&K HTA 7-150

Conclusie

B+K is weliswaar niet het meest bekende merk in Nederland. Weet echter dat er een hele historie achter het merk zit. Met name in de wereld van Custom Install en Home Cinema. De HTA 7.150 is een zevenkanaals eindversterker met veel vermogen. Dat is hoorbaar in de vorm van controle en rust. En dat voor een relatief gunstige prijs. Want met 5000 euro is de eindversterker niet duur als u ziet wat u krijgt.

Wij raden deze eindversterker vooral aan bij gebruik in een filmomgeving. Muziek... kan... maar is wat aan de droge kant.

Voor wie?

Inhoud

DALI Phantom 280S

De B+K Components HTA 150.7 is een uitstekende eindversterker voor wie een relatief betaalbare, multichannel oplossing zoekt in zijn cinema. De B+K heeft veel vermogen, speelt droog, eerlijk en krachtig. We hebben gemerkt dat de focus op film ligt en niet zozeer op muziek. Dat hoeft natuurlijk geen probleem te zijn als u deze versterker in een pure home-cinema integreert.

 

Gerelateerde berichten

Harman Kardon BDS 877

Review Harman Kardon BDS 877

Voor wie? InhoudWe testen niet veel thuisbioscoop apparaten bij Alpha Audio. Toch willen we ook op dat vlak op de hoogte blijven. Immers: ook daar zijn vooruitgangen geboekt de afgelopen jaren. Wij zijn benieuwd wat u nu voor ongeveer 2000 euro kunt kopen. We testen de BDS 877 van Harman Kardon. Een compleet blu-ray systeem […]

Classé Sigma

Video Classé Sigma Series

Voor wie? InhoudHet Canadese Classé is geen onbekende in de markt van hoge segment hifi. In zekere zin kan het zelfs wel high-end worden genoemd, want de Delta-series is zeker geen koopje. Wij bekijken in de video de nieuwere Sigma-series: de Classé Sigma SSP en Sigma AMP2. 

Geef een reactie