web analytics

B&K Components HTA 7.150 eindversterker

Prijs: € 5000

B&K HTA 7-150

Conclusie

B+K is weliswaar niet het meest bekende merk in Nederland. Weet echter dat er een hele historie achter het merk zit. Met name in de wereld van Custom Install en Home Cinema. De HTA 7.150 is een zevenkanaals eindversterker met veel vermogen. Dat is hoorbaar in de vorm van controle en rust. En dat voor een relatief gunstige prijs. Want met 5000 euro is de eindversterker niet duur als u ziet wat u krijgt.

Wij raden deze eindversterker vooral aan bij gebruik in een filmomgeving. Muziek... kan... maar is wat aan de droge kant.

Voor wie?

Inhoud

DALI Phantom 280S

De B+K Components HTA 150.7 is een uitstekende eindversterker voor wie een relatief betaalbare, multichannel oplossing zoekt in zijn cinema. De B+K heeft veel vermogen, speelt droog, eerlijk en krachtig. We hebben gemerkt dat de focus op film ligt en niet zozeer op muziek. Dat hoeft natuurlijk geen probleem te zijn als u deze versterker in een pure home-cinema integreert.

 

Gerelateerde berichten

HEOS AVR

Video installatie HEOS AVR

Voor wie? InhoudDe HEOS AVR is geïntroduceerd op de D&M (Sound United) Dealer Conference deze zomer. We hebben eerder prototypes kunnen zien. En nu hebben we hem op de redactie. Al een tijdje eerlijk gezegd. Maar goed… we komen er nu aan toe. (Excuses Denon). We gaan eens kijken wat het apparaat kan én hoe deze […]

Review S.M.S.L SA-36a pro

Voor wie? InhoudOnze zoektocht naar goedkope Chinese audio brengt ons naar??..Nederland. In plaats van een Chinese groothandel site, komen we terecht op Markplaats. Daar vinden we de verkoper Tripath audio. Die verkoopt Chinese versterkertjes voor 65 euro. Tijd om zo’n S.M.S.L tripath aan de tand te voelen!

Geef een reactie