web analytics

B&K Components HTA 7.150 eindversterker

Voordelen

 • Krachtig
 • Stabiel
 • Rack mountable

Nadelen

 • Niet meest muzikale karakter
  • Prijs: € 5000

   B&K HTA 7-150

   Conclusie

   B+K is weliswaar niet het meest bekende merk in Nederland. Weet echter dat er een hele historie achter het merk zit. Met name in de wereld van Custom Install en Home Cinema. De HTA 7.150 is een zevenkanaals eindversterker met veel vermogen. Dat is hoorbaar in de vorm van controle en rust. En dat voor een relatief gunstige prijs. Want met 5000 euro is de eindversterker niet duur als u ziet wat u krijgt.

   Wij raden deze eindversterker vooral aan bij gebruik in een filmomgeving. Muziek... kan... maar is wat aan de droge kant.

   Voor wie?

   Inhoud

   DALI Phantom 280S

   De B+K Components HTA 150.7 is een uitstekende eindversterker voor wie een relatief betaalbare, multichannel oplossing zoekt in zijn cinema. De B+K heeft veel vermogen, speelt droog, eerlijk en krachtig. We hebben gemerkt dat de focus op film ligt en niet zozeer op muziek. Dat hoeft natuurlijk geen probleem te zijn als u deze versterker in een pure home-cinema integreert.

    

   Gerelateerde berichten

   jBL SB200 soundbar

   Review JBL SB 200

   Voor wie? Inhoud 1. Inleiding2. De test setup3. Krachtig4. Voor wie?ReactiesSoundbars zijn een uitkomst voor wie het geluid wil verbeteren van de (wellicht net aangeschafte) platte tv. Fabrikanten verbeteren keer op keer het beeld van de steeds dunner wordende tv’s, maar vergeten vaak (bewust?) het geluid. Het resultaat is dat de nieuwslezer nog net te […]

   MOON 390 en 330A

   Review MOON 390 en 330A

   Voor wie? Inhoud 1. Inleiding2. De test setup3. Krachtig4. Voor wie?ReactiesEr was eens een tijd waarin de audiofiel talloze apparaten nodig had om een fatsoenlijk resultaat te bereiken. Een voorversterker, phono-pre-amp, aparte voedingen, aparte dac, bronnen, eindversterker(s)… ga zo maar door. En dan nog talloze kabels om alles aan elkaar te knopen. Het resultaat: een […]

   Geef een reactie