web analytics

B&K Components HTA 7.150 eindversterker

Prijs: € 5000

B&K HTA 7-150

Conclusie

B+K is weliswaar niet het meest bekende merk in Nederland. Weet echter dat er een hele historie achter het merk zit. Met name in de wereld van Custom Install en Home Cinema. De HTA 7.150 is een zevenkanaals eindversterker met veel vermogen. Dat is hoorbaar in de vorm van controle en rust. En dat voor een relatief gunstige prijs. Want met 5000 euro is de eindversterker niet duur als u ziet wat u krijgt.

Wij raden deze eindversterker vooral aan bij gebruik in een filmomgeving. Muziek... kan... maar is wat aan de droge kant.

Voor wie?

Inhoud

DALI Phantom 280S

De B+K Components HTA 150.7 is een uitstekende eindversterker voor wie een relatief betaalbare, multichannel oplossing zoekt in zijn cinema. De B+K heeft veel vermogen, speelt droog, eerlijk en krachtig. We hebben gemerkt dat de focus op film ligt en niet zozeer op muziek. Dat hoeft natuurlijk geen probleem te zijn als u deze versterker in een pure home-cinema integreert.

 

Gerelateerde berichten

sotm-tx-usbexp

Review SOtM tX-USBexp usb-kaart

Voor wie? InhoudWie serieus aan de slag is geweest, of serieus in de materie van pc’s en htpc zit, zal waarschijnlijk wel van het merk SOtM hebben gehoord. Deze Koreaanse fabrikant fabriceert met name usb-dacs en pc-accessoires voor htpc’s. Denk dus aan een speciale usb-kaart – de tX-USBexp – voor een muziek-pc. Zinloos? Wij krabben […]

Divaldi AMP 02

Review Divaldi Amp 02 hoofdtelefoonversterker

Voor wie? InhoudWe krijgen niet elke dag ‘high-end’ personal audio spullen uit Polen. En dat terwijl er behoorlijk wat interessante merken uit dat land komen. Soms wat maf, denk aan Lampizator, maar ook genoeg spullen waar u niet fronsend bij zult kijken. Denk dus aan de Divaldi Amp 02: een kekke hoofdtelefoonversterker mét… jawel… een […]

Geef een reactie