web analytics

B&K Components HTA 7.150 eindversterker

B&K HTA 7-150

De test setup

Inhoud

We hebben de &K HTA 7.150 een behoorlijke tijd gebruikt in de home cinema waar een Illusonic IAP8 het brein vormt. Daar hangt weer een custom htpc aan. De B&K heeft diverse speakers aangestuurd, waaronder de Bowers & Wilkins 702 S2 en de DALI Phantom 280S. We hebben voor de reviews géén ruimtecorrectie gebruikt, omdat we dan niet weten waar we naar luisteren.

Films én muziek

Voor de test hebben we zowel films bekeken als muziek geluisterd. Naar onze mening is het belangrijk dat een versterker beide goed kan weergeven, omdat een consument hoogstwaarschijnlijk geen twee sets gaan neerzetten. We hebben zowel actiefilms (Ghost in the Shell, I Am Legend, X-MEN) als minder knallende plaatjes bekeken. Muziek bestaat zowel uit live concerten (MUSE) als gewoon streaming audio vanaf zowel Tidal als onze NAS.

Gerelateerde berichten

Review Orbitsound SB60 soundbar

De test setup InhoudHet steeds platter worden van TV?s heeft ervoor gezorgd het geluid van de schermen van een zeer matige kwaliteit is. Het steeds groeiende aanbod van soundbars die je onder de TV kunt zetten toont aan dat het investeren in geluid door steeds meer consumenten als een noodzakelijke stap wordt gezien bij de […]

Teufel Control Station 2

De test setup InhoudDe Duitse Duivel heeft een nieuw product voor de pc-gebruiker met een 5.1-luidsprekersysteem. De Control Station 2 maakt het mogelijk om twee extra apparaten over de luidsprekers af te spelen. Het is daarmee eigenlijk een soort tweede voorversterker.

Geef een reactie