web analytics

Alpha Zomer Update

We zijn weer terug van vakantie. Natuurlijk gaan we niet even rustig aan opstarten. Nee… we gaan vol knallen. We hebben voor u even een korte update-video gemaakt, zodat u kunt zien wat u zoal kunt verwachten de komende tijd! 

Een grote versterkertest, een setje Bowers Formation Duo, een Sony 4K blu-ray speler… een pilot met live streaming: we zitten niet stil! Lekker!

In de video vragen we of u ons wilt laten weten wat u van ons live-streaming plannetje vindt. U kunt dat laten weten via het contactformulier, of onder aan dit artikel. We horen het graag van u!

Update Video

 

Gerelateerde berichten

Mark Levinson No.519

Review: Mark Levinson No.519

Mark Levinson, een van de mythische namen in de highend audiowereld, heeft al decennialang een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Het smoelt goed. Het voelt goed. En het is zodanig kostbaar dat we er enkel van kunnen dromen er ooit een te mogen beluisteren. Dus toen we van Reference Sounds het aanbod kregen om de No.519 te reviewen […]

Mytek Brooklyn Bridge

Video Mytek Brooklyn Bridge

We hebben de Mytek Brooklyn Bridge binnen ter review. De ‘Bridge’ is de versie mét streamer van de Brooklyn (of Brooklyn+). De streamer laat het toe via ROON te streamen vanaf een NAS of natuurlijk Tidal en Qobuz. Dat maakt de Mytek Brooklyn Bridge een interessant apparaat voor wie een compacte, veelzijdige oplossing zoekt in […]

3 reacties

 1. De site en video’s zijn interessant, live streaming da’s ******
  maar heb ‘n opmerking

  (Dat je, zoals de meeste overige schrijvers en lezers verstand van zaken hebt, is een vaststaand feit.)

  Probeer de dynamiek gelijk te houden, wanneer je iemand (opbouwende kritiek) interviewt
  Dit is makkelijk op te lossen, probeer de afstand microfoonspreker aan te passen
  aan het volume van degene die spreekt

  Met vriendelijke groet van DE muziekliefhebber

Geef een reactie