web analytics

Alpha Zomer Update

We zijn weer terug van vakantie. Natuurlijk gaan we niet even rustig aan opstarten. Nee… we gaan vol knallen. We hebben voor u even een korte update-video gemaakt, zodat u kunt zien wat u zoal kunt verwachten de komende tijd! 

Een grote versterkertest, een setje Bowers Formation Duo, een Sony 4K blu-ray speler… een pilot met live streaming: we zitten niet stil! Lekker!

In de video vragen we of u ons wilt laten weten wat u van ons live-streaming plannetje vindt. U kunt dat laten weten via het contactformulier, of onder aan dit artikel. We horen het graag van u!

Update Video

 

Gerelateerde berichten

KEF LSX Wireless Speaker

Review KEF LSX actieve streaming speaker

Wie kent hem niet… de KEF LS50. Een iconische luidspreker om meerdere redenen. Allereerst oogt hij bijzonder met zijn ‘single’ Uni-Q unit. Ten tweede klinkt hij bijzonder goed… én is hij scherp geprijsd. De actieve versie: de LS50 Wireless hebben we onder handen gehad en ja: ook die klinkt bijzonder goed. En gezien het feit […]

Totem Kin Play

Review Totem Kin Play actieve monitor

“Work hard, play harder” zou een passende slogan kunnen zijn voor de Totem Kin Play, de hoofdrolspeler van dit verhaal. Deze speelse luidspreker haalt namelijk alles uit de kast om u zoveel mogelijk plezier te laten beleven. En plezier beleven betekent natuurlijk muziek beluisteren. Deze keer in vooral in de vorm van cd’s maar we […]

3 reacties

 1. De site en video’s zijn interessant, live streaming da’s ******
  maar heb ‘n opmerking

  (Dat je, zoals de meeste overige schrijvers en lezers verstand van zaken hebt, is een vaststaand feit.)

  Probeer de dynamiek gelijk te houden, wanneer je iemand (opbouwende kritiek) interviewt
  Dit is makkelijk op te lossen, probeer de afstand microfoonspreker aan te passen
  aan het volume van degene die spreekt

  Met vriendelijke groet van DE muziekliefhebber

Geef een reactie