Alpha Top 10 producten 2018

Afrondend

Inhoud

Is dit de lijst der lijsten? Nee… dit is een greep uit de spullen die we hebben getest. Dit zijn de spullen die Alpha Audio met een gerust hart kan aanraden. Dit zijn spullen die naar onze mening binnen hun klasse opmerkelijk goed presteren.

Hebt u nog pareltjes ontdekt die we moeten testen? Laat het zeker weten onder dit artikel. We vinden het altijd fijn als onze lezers met goede suggesties komen.

Rest ons nog u een geweldig Oud En Nieuw te wensen! Tot volgend jaar!

Gerelateerde berichten

Hypex nCore 400

Review Hypex nCore 400 bouwpakket

Afrondend InhoudEindelijk… we kunnen wat schrijven over de klankmatige eigenschappen van de Hypex nCore 400 kit van Hypex. We hebben ze even flink ingespeeld en in meerdere set-ups gebruikt om er wat van te kunnen zeggen. Zoekt u de ‘bouw-review-video’, dan kunt u beter hier kijken.

Fiio X1 portable player

Review FiiO X1 II portable music player

Afrondend InhoudFiiO heeft de X1 muziekspeler een facelift gegeven; onder de naam 2nd generation (vandaar de romeinse II) is dit instapmodel van het Chinese FiiO een interessant apparaat, zeker als we kijken naar de specificaties; FiiO belooft ons hi-res audio, een speelduur van 12 uur, Bluetooth en een krachtige hoofdtelefoonversterker. En dat alles voor 139 […]

16 reacties

 1. Wat een mooi lijstje! Ik heb op de valreep van het nieuwe jaar net 4 bluesound nodes gehaald.

  Pas na de aankoop, heb ik me verdiept wat nodig is om Roon aan de praat te krijgen. Maar dit valt nog niet mee. En ik wil geen laptop/pc aan moeten zetten, maar gewoon alles in de meterkast zetten en 24×7 bediening met tablet en iphone.

  De minimale specs voor een NAS zijn heel hoog. Zelf een minipic/NUC inrichten klinkt erg ingewikkeld. In de VS heb je een i5 sonictransporter, maar daar lees ik in Nederland weinig over. Wat zou jullie tip zijn?

   1. Een NUC kan dus ook gewoon 24×7 aan blijven staan in de meterkast?
    Dan ga ik dat met hulp van jullie video proberen denk ik.
    Ik heb nog een hele oude QNAP Nas TS-209 bouwjaar 2008, deze heeft 1Gbps ethernet en 2x 1TB schijven, zou ik hier gewoon de muziek op kunnen zetten?

 2. Wat betreft de pareltjes uit 2018 die “moeten” worden getest zeg ik: de Chord Hugo M-Scaler!
  Maar kijk uit, jullie lopen dan wél het risico van je NOS Dac geloof af te vallen… ;-)

Geef een reactie