Alpha Audio Afspeellijst #3

AA afspeellijst 3

In navolging van de 2 eerdere Alpha Audio Afspeellijsten hebben we – al zeggen we het zelf – weer 40 pareltjes weten te selecteren!

Uiteraard hebben we bij de selectie jullie bevindingen als luisteraar/volger meegewogen. Het mocht allemaal wel wat spannender, gewaagder, rauwer of in ieder geval minder veilig. Nou, we hebben ons best gedaan!

Alpha Audio Afspeellijst #3

Of maak gebruik van de rechtstreekse link via een webbrowser:
Alpha Audio Afspeellijst #3

Zoeken in de Spotify-app op ‘alpha audio afspeellijst’ kan natuurlijk ook.

De grootste verrassing zit wat ons betreft verstopt in de laatste 10 tracks. Maar voor wie echt niet wachten kan; selecteer gelijk track 32 en hoor een 74 jarige veteraan in de muziek compleet los gaan.

Alvast veel luisterplezier gewenst!

Gerelateerde berichten

Blanco White - Colder Heavens EP

Review Blanco White – Colder Heavens (EP)

Er zijn waarschijnlijk weinig mensen in Nederland – en zelfs wereldwijd – die van Blanco White gehoord hebben. En daarmee doen veel liefhebbers van melancholische en sfeervolle folkpop zichzelf tekort, want de onlangs uitgebrachte EP Colder Heavens is een ware parel. In november treedt Blanco White voor het eerst op in Nederland, een prima aanleiding […]

Review: Rachmaninoff (Vorontsova, 2017)

Op de redactie van Alpha-Audio zijn we van mening dat klassieke muziek enorm is ondergewaardeerd. Hier willen we graag verandering in brengen. Uit de serie Quality Classics van het Nederlandse label STH ontvangen we de vertolking van Sergei Rachmaninoff’s meest bekende stukken door Evelina Vorontsova.

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Alpha Audio Afspeellijst #4

Alpha Audio Afspeellijst #4