web analytics

Alpha Audio Afspeellijst #3

AA afspeellijst 3

In navolging van de 2 eerdere Alpha Audio Afspeellijsten hebben we – al zeggen we het zelf – weer 40 pareltjes weten te selecteren!

Uiteraard hebben we bij de selectie jullie bevindingen als luisteraar/volger meegewogen. Het mocht allemaal wel wat spannender, gewaagder, rauwer of in ieder geval minder veilig. Nou, we hebben ons best gedaan!

Alpha Audio Afspeellijst #3

Of maak gebruik van de rechtstreekse link via een webbrowser:
Alpha Audio Afspeellijst #3

Zoeken in de Spotify-app op ‘alpha audio afspeellijst’ kan natuurlijk ook.

De grootste verrassing zit wat ons betreft verstopt in de laatste 10 tracks. Maar voor wie echt niet wachten kan; selecteer gelijk track 32 en hoor een 74 jarige veteraan in de muziek compleet los gaan.

Alvast veel luisterplezier gewenst!

Gerelateerde berichten

Muse - Drones

Review Muse – Drones

Jee… het is alweer zestien jaar geleden dat Muse met Showbiz in de schappen kwam. Een tijd dat streaming nog niet echt mogelijk was. Behalve met Winamp en wat onhandige koppelingen. Maar we dwalen af. Nu komt de Britse rockband met hun zevende studio-album: Drones. Het motto: back to basics!

Cigarettes after sex

Review Cigarettes after Sex (2017)

De early adopters onder onze lezers hadden Cigarettes After Sex in 2012 natuurlijk al op de korrel. Het openingsnummer van hun toenmalige EP werd een gigantische hit op youtube en daar maar liefst ruim 50 miljoen keer gestreamd. En dat zonder clip! De opvallende bandnaam was gevestigd en er werd door velen dan ook reikhalzend […]

Geef een reactie