Alpha Audio Afspeellijst #3

AA afspeellijst 3

In navolging van de 2 eerdere Alpha Audio Afspeellijsten hebben we – al zeggen we het zelf – weer 40 pareltjes weten te selecteren!

Uiteraard hebben we bij de selectie jullie bevindingen als luisteraar/volger meegewogen. Het mocht allemaal wel wat spannender, gewaagder, rauwer of in ieder geval minder veilig. Nou, we hebben ons best gedaan!

Alpha Audio Afspeellijst #3

Of maak gebruik van de rechtstreekse link via een webbrowser:
Alpha Audio Afspeellijst #3

Zoeken in de Spotify-app op ‘alpha audio afspeellijst’ kan natuurlijk ook.

De grootste verrassing zit wat ons betreft verstopt in de laatste 10 tracks. Maar voor wie echt niet wachten kan; selecteer gelijk track 32 en hoor een 74 jarige veteraan in de muziek compleet los gaan.

Alvast veel luisterplezier gewenst!

Gerelateerde berichten

Review Radiohead – A Moon shaped Pool

Als Radiohead met een nieuwe plaat komt, is dat toch wel een moment in de muziekwereld. De wereldband die in 1993 met Pablo Honey is gekomen, heeft met A Moon Shaped Pool het negende studio-album gelanceerd. En wederom is dat op een bijzondere manier gegaan. 

Sirenia-TheSeventhLifePath

Review Sirenia ? The Seventh Life Path (2015)

Sinds haar debuutalbum, At Sixes and Sevens, ben ik een liefhebber van het gothic metal genre en meer precies, van de band die me er in 2002 mee in contact bracht; Sirenia. Dit debuutalbum behoort na al die jaren nog steeds tot één van mijn favoriete gothic albums en ook het tweede album, An Elixir […]

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Alpha Audio Afspeellijst #4

Alpha Audio Afspeellijst #4