web analytics

Alpha Audio Afspeellijst #2

AA afspeellijst 2

Aangezien onze Alpha Audio Afspeellijst #1 enthousiast is ontvangen en morgen officieel de zomer begint, presenteren we dit keer een themalijst.

Voor Afspeellijst #2 hebben we steekwoorden als zon, zomer en strand gebruikt. Wederom een gevarieerde Spotify-afspeellijst met 40 bekende en minder bekende tracks. De genres? Pop, rock, hiphop, dance, jazz, vocal, reggae, zelfs doo-wop; het zit er allemaal in. Ook weer goed voor ruim 2 en half uur luisterplezier.

Alpha Audio Afspeellijst #2

Of maak gebruik van de rechtstreekse link via een webbrowser:
Alpha Audio Afspeellijst #2

Zoeken in de Spotify-app op ‘alpha audio afspeellijst’ kan natuurlijk ook.

Dus laat die zomerse voorspellingen nou maar gewoon uitkomen. Wij bergen de paraplu in ieder geval op en leggen de zonnebril voor morgen alvast klaar.

Een mooie lange zomer gewenst!

Gerelateerde berichten

Review – Henry Jamison – The Wilds

Voor muziekliefhebbers was december een mooie tijd: de jaarlijstjes vlogen je om de oren. Ook bij Alpha Audio verkennen wij deze graag en stuitten hiermee op een interessant album van de Canadese singer-songwriter Henry Jamison. Zijn debuutalbum The Wilds kwam al in oktober uit, maar blijkt door de volledige Nederlandse muziekpers over het hoofd gezien. […]

Triangle Signature Alpha tweeter

Review Triangle Signature Alpha

Groot, statig, strak en een tikje bling: dat is de Triangle Signature Alpha in een paar woorden. Tenmiste als we het over het uiterlijk hebben. Gaan we richting geluid, dan slaan die termen er ook wel op. Groots stereobeeld, strak in het laag en een tikje bling in het midden en hoog. 

9 reacties

   1. Bij Deezer heb ik een betalenb account bij Spotify een gratis account. Bij dit gratis account kan ik helaas geen playlidt beliisteren. Mochten jullie 2 betalende accounts hebben dan kan je die wel overzette. Vadt Wel iemand bij jullie met een ‘audiofiel’ Deerzer account.

     1. Hallo Paul,

      Je hebt helemaal gelijk; Spotify is nog verre van ‘audiofiel’ te noemen. Daarvoor dient er inderdaad uitgeweken te worden naar andere muziekstreamingdiensten. Wel is het zo dat Spotify momenteel nog de meest breed gedragen muziekstreamingdienst is.

      Alpha Audio is ieder geval bezig om de afspeellijsten voortaan ook op een andere wijze aan te bieden. Wordt spoedig vervolgd.

Geef een reactie