Alpha Audio Afspeellijst #2

AA afspeellijst 2

Aangezien onze Alpha Audio Afspeellijst #1 enthousiast is ontvangen en morgen officieel de zomer begint, presenteren we dit keer een themalijst.

Voor Afspeellijst #2 hebben we steekwoorden als zon, zomer en strand gebruikt. Wederom een gevarieerde Spotify-afspeellijst met 40 bekende en minder bekende tracks. De genres? Pop, rock, hiphop, dance, jazz, vocal, reggae, zelfs doo-wop; het zit er allemaal in. Ook weer goed voor ruim 2 en half uur luisterplezier.

Alpha Audio Afspeellijst #2

Of maak gebruik van de rechtstreekse link via een webbrowser:
Alpha Audio Afspeellijst #2

Zoeken in de Spotify-app op ‘alpha audio afspeellijst’ kan natuurlijk ook.

Dus laat die zomerse voorspellingen nou maar gewoon uitkomen. Wij bergen de paraplu in ieder geval op en leggen de zonnebril voor morgen alvast klaar.

Een mooie lange zomer gewenst!

Gerelateerde berichten

Passing Through

Chef’Special – Passing Through

Een kijkje in eigen keuken. Want veelal kijken we naar artiesten uit het buitenland. Terwijl onze eigen kikkerlandje zoveel talent heeft. We beluisteren het laatste album van Chef’Special: Passing Through

Review – Joe Bonamassa – Blues of Desperation (2016)

Je kunt er bijna de klok op gelijkzetten. Welhaast met Zwitserse precisie brengt Joe Bonamassa nieuwe albums uit. Deze creaties gaan welhaast in hetzelfde tempo waarin hij zich presenteerde als muzikant; als een muzikale sneltrein. Of een geniaal zakenman? Of misschien wel allebei? 

luke-sital-singh-time-is-a-riddle

Review Luke Sital Singh – Time is a Riddle (2017)

Luke Sital-Singh debuteerde in 2014 met ‘The Fire Inside’. Een album met zijn mooiste nummers van dat moment; geschreven en opgespaard in de jaren ervoor. De singer-songwriter uit Bristol, Engeland had al wel een aantal singles uitgebracht, maar met het debuutalbum moest de doorbraak gerealiseerd worden. De nominatie voor het prestigieuze ‘BBC sound of 2014’ […]

9 reacties

   1. Bij Deezer heb ik een betalenb account bij Spotify een gratis account. Bij dit gratis account kan ik helaas geen playlidt beliisteren. Mochten jullie 2 betalende accounts hebben dan kan je die wel overzette. Vadt Wel iemand bij jullie met een ‘audiofiel’ Deerzer account.

     1. Hallo Paul,

      Je hebt helemaal gelijk; Spotify is nog verre van ‘audiofiel’ te noemen. Daarvoor dient er inderdaad uitgeweken te worden naar andere muziekstreamingdiensten. Wel is het zo dat Spotify momenteel nog de meest breed gedragen muziekstreamingdienst is.

      Alpha Audio is ieder geval bezig om de afspeellijsten voortaan ook op een andere wijze aan te bieden. Wordt spoedig vervolgd.

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Alpha Audio Afspeellijst #4

Alpha Audio Afspeellijst #4