web analytics

Alpha Audio Afspeellijst #2

AA afspeellijst 2

Aangezien onze Alpha Audio Afspeellijst #1 enthousiast is ontvangen en morgen officieel de zomer begint, presenteren we dit keer een themalijst.

Voor Afspeellijst #2 hebben we steekwoorden als zon, zomer en strand gebruikt. Wederom een gevarieerde Spotify-afspeellijst met 40 bekende en minder bekende tracks. De genres? Pop, rock, hiphop, dance, jazz, vocal, reggae, zelfs doo-wop; het zit er allemaal in. Ook weer goed voor ruim 2 en half uur luisterplezier.

Alpha Audio Afspeellijst #2

Of maak gebruik van de rechtstreekse link via een webbrowser:
Alpha Audio Afspeellijst #2

Zoeken in de Spotify-app op ‘alpha audio afspeellijst’ kan natuurlijk ook.

Dus laat die zomerse voorspellingen nou maar gewoon uitkomen. Wij bergen de paraplu in ieder geval op en leggen de zonnebril voor morgen alvast klaar.

Een mooie lange zomer gewenst!

Gerelateerde berichten

The Boxer Rebellion - Ghost Alive

Review The Boxer Rebellion – Ghost Alive (2018)

Fans van The Boxer Rebellion zijn in twee kampen in te delen. Aan de ene kant die van hun eerste drie albums, waarbij de band sfeervolle verzorgde pop-rock maakte. Daarna gooide de Londense band het roer om met een bombastisch stadiongeluid. Daarmee boorden ze in Nederland een nieuwe groep fans aan, mede door airplay op […]

Theo-2015-Game-Of-Ouroboros

Theo ? The Game of Ouroboros (2015)

Ik luister veel albums en nieuwe releases, maar zelden kom ik albums tegen die me vanaf de eerste noten kan boeien. En blijft boeien. The Game of Ouroboros van Theo is zo?n album. Elektronisch, melodieus met een licht progressief karakter; beslist niet onplezierig om naar te luisteren.

9 reacties

   1. Bij Deezer heb ik een betalenb account bij Spotify een gratis account. Bij dit gratis account kan ik helaas geen playlidt beliisteren. Mochten jullie 2 betalende accounts hebben dan kan je die wel overzette. Vadt Wel iemand bij jullie met een ‘audiofiel’ Deerzer account.

     1. Hallo Paul,

      Je hebt helemaal gelijk; Spotify is nog verre van ‘audiofiel’ te noemen. Daarvoor dient er inderdaad uitgeweken te worden naar andere muziekstreamingdiensten. Wel is het zo dat Spotify momenteel nog de meest breed gedragen muziekstreamingdienst is.

      Alpha Audio is ieder geval bezig om de afspeellijsten voortaan ook op een andere wijze aan te bieden. Wordt spoedig vervolgd.

Geef een reactie